Taliyah és Olaf is módosításokat kap

Taliyah és Olaf is módosításokat kap

Kisebb módosítást eszközölnek a két dzsungelesen.

Nem csak a teljes reworkhöz tud nyúlni Riot Games, ha a metából kiesett hősöket egy buffal nem tudja visszahozni oda. Kisebb módosításokat is végrehajthat a champen, mint például Ahri és Janna esetében az év elején. Most két további hős is ilyen jellegű változtatásokat kap, amelyek remélhetőleg kiemelik őket a feledés homályából, és több játéklehetőséget biztosítanak számukra a Szurdokban.

A Riot August, az egyik vezető hőstervező elárulta, hogy kisebb frissítésekkel készülnek Taliyah és Olaf számára, de ezek várhatóan csak hónapok múlva kerülnek be a játékba. A változások Ahri és Janna hasonló módosításait követik, amelyek célja az volt, hogy népszerű, és biztos választások lehessenek a játékosok számára.

„Ezek a változtatások olyan karakterek újjáélesztésére tesznek kísérletet, amelyek az idő múlásával egy kicsit veszítettek a fényükből" - mondta August. „Akik szívesen játszanak ezekkel a hősökkel, valószínűleg izgatottan várják a változást."

A "közepes mértékű frissítések", ahogy August nevezi őket, nem a champek teljes körű átdolgozásai, inkább a kitjük finom módosításai, amelyekkel nem születik egy új hős, de a pick rate-jük látványosan megnő. Megemlítette, hogy a Xin Zhao, Sona és Lucian módosításai példák olyan a korábbi esetekre, amikor a Riot ilyen jellegű változtatásokat hajtott végre.

Taliyah jelenleg 52,14 százalékos győzelmi aránnyal rendelkezik a dzsungelben az OP.gg szerint, de a dzsungel meta jelenlegi állapota miatt ritkán választják. Ráadásul szinte soha nem látjuk őt a középső ösvényen, ahová őt eredetileg tervezték. Olaf hasonlóan kiesett a dzsungel-metából, 49,25 százalékos győzelmi aránnyal.

Egyelőre nem világos, hogy milyen változásokat eszközölnek két hősnél, de a többi hasonló változtatást figyelembe véve, valószínűleg erősíteni fogják őket a jelenlegi szerepkörükben - esetleg Taliyah-t akár visszaterelhetik midre. További részletek az év további részében még várhatóak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.