A Sárkányok háza augusztusban érkezik a HBO Maxra

A Sárkányok háza augusztusban érkezik a HBO Maxra

A Trónok harca előzménysorozata új oldalát mutatja meg George R.R. Martin világának. 

Annak ellenére, hogy a Trónok harca 2019-es záróévada igen csak megosztóra sikerült és sokak szemében a valaha volt legrosszabb befejezésnek számít a sorozatok történetében, a Warner Bros. foggal körömmel ragaszkodik a franchise-hoz. Emiatt a stúdió hamar lecsapott George R.R. Martin 2018-as Tűz és vér könyvének megfilmesítési jogaira és megkezdődtek az eredeti széria előzményének számító House of the Dragon, azaz a Sárkányok háza sorozat munkálatai. 

A történet szerint Havas Jon kalandjai előtt 200 évvel járunk és a fókuszt a Hét Királyságban ereje teljében lévő Targaryen ház kapja, a főbb szerepekben pedig Matt Smitht, Olivia Cooke-ot, Emma D'Arcyt, Graham McTravisht, illetve Paddy Considine-t láthatjuk. A 2022-es premierdátumról már korábban tudni lehetett, nemrég azonban a sorozat hivatalosan is bejelentette, hogy a Sárkányok háza augusztus 22-én érkezik a HBO Maxra. A hír mellé kaptunk néhány újabb fotó is a szereplőkről, amiket az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A sorozatról egyébként Martin saját blogján azt nyilatkozta, hogy az első részt imádta és egy rendkívül sötét, továbbá erőteljes és zsigeri sorozatra számíthatunk. Természetesen az író elismerte, hogy nem tud objektív véleményt mondani az alkotásról, azonban jó jelnek vehetjük, hogy tetszett neki  Ryan Condal és Miguel Sapochnik showrunnerek munkája. 

Ti várjátok már a sorozatot? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!