Betegsége miatt végleg visszavonul a 67 éves Bruce Willis

Betegsége miatt végleg visszavonul a 67 éves Bruce Willis

A legenda egészségi állapotáról családja tájékoztatta a követőket a közösségi médiában.

John McClane, Waters hadnagy, Frank Moses, Korben Dallas, Malcolm Crowe vagy Harry S. Stampert alakító legenda, csak hogy néhányat említsünk a felejthetetlen szerepei közül, sajnos már nem a régi. Az őket megszemélyesítő Bruce Willis ugyanis – jelen állás szerint – gyógyíthatatlan betegségben szenved. Lánya, Rumer Willis osztotta meg instagramon azt az információt, miszerint afáziát diagnosztizáltak nála, amely alapvetően az amerikai filmsztár kognitív képességeit befolyásolja, ezért úgy döntöttek, hogy nem folytatja színészi karrierjét.

Az afázia egy nyelvi zavar, amely stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem tud megfelelően válaszolni. Olvasható a aphasie.hu weboldalán. Bár arról nem tudni egyelőre pontosat, hogy Willisnél mitől alakult ki ez a betegség.

A 67 esztendős színész egyébként először a tévében Miami Vice sorozatban bukkant fel, ekkor egyetlen epizód erejéig volt látható 1984-ben, majd 85-ben háromezer jelölt közül választották ki a Simlis és a Szende főszerepére. Aztán 88-ban drágán adta az életét, ami végleg Hollywood csillagai közé repítette őt, a többi pedig már történelem. A rossz hír ellenére egyébként jó néhány alkotásban izgulhatunk majd érte, de ezek közül egyesek esetében még az utómunkálatokat végzik. Az imdb leírása szerint 2022-ben nem kevesebb, mint 10 alkotás tekinthető meg Willis közreműködésével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!