Rossz, illetve jó hírek is érkeztek az Obi-Wan Kenobi-sorozat kapcsán

Rossz, illetve jó hírek is érkeztek az Obi-Wan Kenobi-sorozat kapcsán

Maga Ewan McGregor jelentette be a rossz hírt, ugyanakkor azt igyekezett egy jóval is ellensúlyozni.

Nem túl jó hírrel szolgált Ewan McGregor, az Obi-Wan Kenobi-sorozat címszereplő Jedi mesterét alakító színész: a sorozat premierjét ugyanis elhalasztották két nappal: május 25-e szerda helyett ugyanis május 27-én pénteken sugározzák az első részt. Ezzel a Stranger Things-szel fog majd „harcot vívni", amelynek 4. évada szintén ezen a napon debütál a Netflixen.

McGregor azonban jó hírrel is szolgált emellé: május 27-én ugyanis rögtön az első két részt is megnézhetjük majd a sorozatból, ezzel kárpótolva némileg a rajongókat, akiknek így egy picivel többet kell várniuk, mire megtekinthetik a sorozatot. A színész a bejelentésében azonban csak az első két részről beszélt, így a fennmaradó négy epizód valószínűleg ugyanúgy szerdánként lesz majd megtekinthető.

A sorozat kronológiailag az eredeti trilógia után 10 évvel játszódik, ahol McGregor ismét a híres Jedi mestert, Anakin Skywalker egykori mentorát, Obi-Wan Kenobit alakítja ismét. A sorozatban Kenobi életét ismerhetjük meg a Tatooine-on a 66-os parancs túlélése után, ahol az eredeti trilógiában megismert Hayden Christensen (Anakin Skywalker) is visszatér.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!