Elképesztő hiba: feleződött a Nexus életereje

Elképesztő hiba: feleződött a Nexus életereje

League of Legends játékosok felfedeztek egy hibát a 12.6-os patch során: a Nexus életereje közel a felére csökkent, és nem regenerálódik.

A játékosok először csodálkoztak, hogy az elmúlt napokban miért értek véget a meccseik a szokásosnál gyorsabban.

Az egyik ilyen játékos Kitzuo, akinek vírusként terjedt el a klipje, amelyben az újonnan átdolgozott Rengarral játszik. Egyetlen alkalommal alaptámadással megütötte az ellenséges Nexust, amivel megnyerte a meccset.

Ez azonban nem azért történt, mert az átdolgozott Rengar túl erősre sikeredett volna, hanem a Riot lecsökkentette a Nexus életerejét, és elvette a gyógyulását.

A hibát egy Vandiril nevű YouTuber hozta nyilvánosságra.

A 12.6-os patchről szóló videójában elárulta, hogy a Riot 5500-ról 3010-re csökkentette Nexusok életerejét. Emellett eltávolította a regenerálást mind a Nexusnál, mind az Inhibitoroknál.

A korábbi profiból lett kommentátor IWillDominate megdöbbent a felfedezésen: Haha wtf Riot csak úgy nerfelte a nexusok HP-jt és nem szólt senkinek".

A változások teljesen megdöbbentették a LoL játékosokat, mivel azok nem szerepeltek a frissítéshez tartozó patch notes-ben.

A módosítások nem voltak szándékosak, egy hiba eredményezte őket, amikor a 12.6-os patch megérkezett. A Riot dolgozik a javításon.


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!