Nicolas Cage nem azt teszi, amit Nicolas Cage tesz Nicolas Cage-ként

Nicolas Cage nem azt teszi, amit Nicolas Cage tesz Nicolas Cage-ként

Nicolas Cage azt teszi, amit Nicolas Cage tesz, mert Nicolas Cage maga Nicolas Cage!

Nicolas Kim Coppola, művésznevén Nicolas Cage Oscar díjas színész a 90-es évek egyik feltörekvő tehetségének számított és olyan produkciók fűződnek nevéhez, mint a Las Vegas, végállomás, a Con Air - A fegyencjárat, a Tolvajtempó vagy a Nemzet aranya filmek. A 2000-es évektől kezdve azonban pályája zuhanórepülésbe kezdett és egyre több gyenge színvonalú filmben játszott, melyek nem csak kritikai de anyagi szempontból is bukásnak számítottak és sztár csúnyán eladósodott, ráadásul magánéletét is botrányok tarkították. 

Egy filmcsillag karrierjében persze mindig van reménysugár és Cage 2021-es Pig névre keresztelt független filmjét a kritikusok imádták, ráadásul több más ígéretesnek tűnő projektje is készülőben van. Az idén májusban debütáló A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya például igencsak izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a színész saját magát, illetve egy alternatív verzióját alakítja benne. A történet szerint az eladósodott Nic Cage-nek be kell vállalnia egy jól fizető születésnapi haknit, azonban a partit adó milliárdos rajongó nem az, akinek elsőnek látszik és az események vad fordulatot vesznek. Kedvcsinálónak itt a film magyar szinkronos előzetese. 

A fekete humorú akciófilmben egyébként Cage mellett feltűnik Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Demi Moore, továbbá Neil Patrick Harris is, az előzetes kritikák pedig rendkívül pozitívak. Érdekesség, hogy a Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 100% áll az alkotás és egyes szakmabeliek úgy fogalmaznak, hogy az év komédiájának lehetünk tanúi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nicolas Cage szerintetek jól hozza majd Nicolas Cage-et?

  • 40 %
  • 10 %
  • 50 %