Megkezdődött a The Witcher harmadik évadának forgatása

Megkezdődött a The Witcher harmadik évadának forgatása

Az első hivatalos kép mellett a történet összefoglalását is közzétette a Netflix. 

A tavaly decemberben érkezett The Witcher második évada hatalmas sikert aratott a Netflixen és borítékolható volt, hogy a folytatás munkálatai még most tavasszal megkezdődnek. Erre engedett következtetni az is, hogy a Geraltot alakító Henry Cavill magyar lovas trénerrel ment hegyi túrára és újra találkozott az (új) Keszeget játszó állattal. 

A sejtelmek nemrég beigazolódtak, ugyanis a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdték a harmadik évad munkálatait. A produkció mindezt egy forgatási képpel tette közhírré, melyen a sorozat főszereplői, a Ciri hercegnőt életre keltő Freya Allan, a Vengerbergi Yennefert megformáló Anya Chalotra, illetve a Geraltot játszó Henry Cavill látható a jelenetek közti pihenő alatt. 

Érdekesség, hogy a produkció közzétette az új évad történetének összefoglalóját is, ami a következő: 

 Miközben a Kontinens uralkodói, mágusai és szörnyetegei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt elrejti a hercegnőt és feltett szándéka, hogy megvédje újfent egyesült családját azoktól, akik el akarják azt pusztítani. A Ciri mágikus képzésével megbízott Yennefer elvezeti a triót Aretuza biztonságosnak hitt erődjébe, ahol reményei szerint többet megtudhat a lány kiaknázatlan képességeiről, ehelyett azonban a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére érkeznek. Hőseinknek vissza kell vágniuk és mindent kockára kell tenniük, vagy azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást."

A folytatás egyébként Andrzej Sapkowski második Vaják regényén, az A megvetés ideje című könyvön alapul, legalábbis a showrunner Lauren Schmidt Hissrich néhány hónappal ezelőtti nyilatkozata alapján, Steve Gaub producer szerint pedig a rajongók egy grandiózusabb évadra számíthatnak,mint korábban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik szezonja tetszett jobban a The Witcher sorozatnak?

  • 40 %
  • 60 %