Nevezz és gyűjts pontokat az 1 milliós összdíjazású HUNESZ FIFA Masters selejtezőjében

Nevezz és gyűjts pontokat az 1 milliós összdíjazású HUNESZ FIFA Masters selejtezőjében

Itt az idő nekivágni a második hónapnak és már most tenni róla, hogy biztosan ne maradj le a nagy fináléról.

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 2022-es évada ugyan még csak most kezdődött és rengeteg kiadó hely van a júliusi fináléra, de már most érdemes nekivágni a selejtezőknek, hiszen minél előbb gyűjti valaki a pontokat, annál nagyobb esélye lesz biztosítani a részvételét a nyárra.

Minden hónapban féléven keresztül dupla nyílt selejtezőt tartanak mindkét konzolok, melyekből a legjobb 4-4 játékos jut be az adott hónap zárt kvalifikációjába. Ez azért is fontos, mert a sorozat ezen szakaszában már pontokat kapnak a helyezésüktől függően a résztvevők, ez pedig a végelszámolásban bizony sokat fog számítani.

A pontozásról kicsit bővebben:

  1. 100 Masters Pont
  2. 80 MP
  3. 60
  4. 50
  5. 40
  6. 30
  7. 20
  8. 10

A ranglista alapján Xbox Series X/S és PlayStation 5 esetében is 6-6 játékos kerül majd be a júliusi fináléba, emellett két-két wildcard selejtezőt is megrendeznek majd még előtt. Viszont aki biztosra akar menni, az nem hagyja addigra a dolgot és szorgosan gyűjtögeti hónapról-hónapra a pontjait. Már csak azért is, mert akadt olyan az elmúlt évben, aki későn kapott észbe és már nem sikerült a legjobb nyolcba verekednie magát.

Mindenesetre áprilisban még van két nyílt selejtező mindkét platformon, szóval a hétvégén most mindenki elérheti a várva-várt sikert, ehhez nincs más teendője, mint nevezni az alábbi linkek egyikén:

PLAYSTATION 5 ÁPRILIS 9. SELEJTEZŐ - NEVEZEK

XBOX SERIES X/S ÁPRILIS 10. SELEJTEZŐ - NEVEZEK

Összdíjazás

A két platformon 500-500 000 forintot osztanak szét a legjobbak között, megéri játszani ezekért a hatalmas nyereményekért a következő hónapokban. 

Nevezz a selejtezőkre, gyűjtsd a Masters Pontokat, és vidd haza a hatalmas nyereményeket! További érdekességekért keresd fel a HUNESZ FIFA Masters hivatalos Facebook oldalát!

A K&H-MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!