EUM 2022 Spring: Mumustól retteghet Európa, óriási backdoor a magyar topostól

EUM 2022 Spring: Mumustól retteghet Európa, óriási backdoor a magyar topostól

Fantasztikusan rajtolt az egyetlen magyar játékos, mumus100 vezetésével a "D" csoport második helyén zárta a napot a Zero Tenacity.

Óriási érdeklődés mellett indult útjára az EU Masters 2022 tavaszi Play-in szakasza, ugyanis a tizenhat csapat közé kvalifikálta magát az a Karmine Corp, amelyikben Rekkles tölti be az ADC pozíciót. Minden magyar legnagyobb örömére pont abba a csoportba került a Zero Tenacity, amelyben Rekklesék is helyet kaptak, így rögtön egy mumus100 vs. Cabochard összecsapáson izgulhattatok az egyetlen hazai indulóért. Végül a győzelem nem jött össze a Z10 számára, azonban sikerült megizzasztani az ERL régió talán legismertebb ötösét. A folytatásban még két mérkőzés várt Mumusékra, akik emlékezetessé tették mindkét összecsapást a szurkolók számára.

Zero Tenacity vs mCon LG UltraGear (1-0) és Zero Tenacity vs EGN Esports (1-0)

A Karmine Corptól elnszenvedett vereség után nem sok ideje maradt rendezni a sorokat a Z10-es srácoknak. Ez meg is látszódott az mCon elleni meccs elején, ugyanis végig a hollandok irányították a játékot. Besöpörtek három (!) Baront, elhoztak két (!) Ősi Sárkányt, hogy végül egy magyar srác pecsételje meg a sorsukat. Szépvölgyi "mumus100" Márió a meccs közepén feltörte Skudéék bázisát az alsó ösvényről, majd az 50. percben összehozta élete talán legnagyobb backdoorját, ami a győzelmet jelentette.

Ez a hatalmas, de kimerítő győzelem óriási lendületet adott a Z10-nek, akik az EGN ellen már abszolút esélyesként indultak harcba. A Bo1-es meccsen a mérleg nyelve végül Vzz volt, aki Jinxszel a kezei között megoldhatatlan problémát jelentett a portugál csapat számára. A négyszeres EBL győztes bolgár lövészt sikerült bevédenie Wojtuséknak, így a "D" csoportban a második helyről várhatja a folytatást az Ultraliga negyedik helyezett együttese.

Rekkles és a Karmine Corp veretlen, az EGN és mCon ellen elképesztően könnyed és nagyon gyors győzelmekkel megspékelt napot zárt, így Mumusék számára a második, de továbbjutást érő hely lehet a reális cél. A Z10, valamint a KC összes mérkőzését élőben követhetitek a lolesports.com oldalán, ahol még dropok is várnak rátok!

Mai menetrend

17:00 - EGN Esports vs Zero Tenacity

18:00 - mCon LG UltraGear vs Karmine Corp

19:00 - EGN Esports vs Karmine Corp

20:00 - mCon LG UltraGear vs Zero Tenacity

21:00 - Valiance PRO GAME vs Unicorns of Live Sexy Edition

22:00 - Zero Tenacity vs Karmine Corp

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Mumusék megverik ma Rekkleséket?