Érdekes dolgot, NFT-t fog kibocsátani a brit királyi pénzverde

Érdekes dolgot, NFT-t fog kibocsátani a brit királyi pénzverde

Ez pedig egy nagyobb, összetettebb cél egyik első lépése.

Az NFT-vel, vagyis nem helyetessíthető tokennel kapcsolatban a mai napig rengeteg az előítélet, azonban kétségtelenül egy stabil helyet szereztek már maguknak ezek a tokenek a modern pénzügyi rendszerben, csakúgy mint a kriptovaluták. Mi sem jelzi ezt jobban, hogy a brit pénzügyminisztérium NFT kibocsátásról döntött, melyet a brit királyi pénzverde fog előállítani.

"Ez a döntés jól szemlélteti, hogy mennyire előremutatóan gondolkozunk a kriptoeszközökről." - nyilatkozta a brit pénzügyminisztérium.

Rishi Sunak brit pénzügyminiszter bízta meg a brit királyi pénzverdét az NFT elkészítésével és kibocsátásával, mert azt szeretné, ha az Egyesült Királyság a kriptotechnológia globális központjává válna. Emellett a brit kormány arra is kitért, hogy szabályozni kívánják a stablecoinok, az az a valamilyen hagyományos valutához (pl. euró, dollár, font stb.) rögzített coinok árát. Ezt azért lépnék meg, hogy a stablecoinok is bekerülhessenek a pénzforgalmi szabályozások hatálya alá, létrehozva ezzel egy optimális környezetet a kibocsátók és a szolgáltatók számára.

Arról nem osztottak meg információt, hogy pontosan milyen jellegű NFT-ben is gondolkozok a pénzügyminisztérium, későbbre ígértek több információt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.