Sorozatokkal bővül Guy Ritchie Sherlock Holmes univerzuma

Sorozatokkal bővül Guy Ritchie Sherlock Holmes univerzuma

A legendás színész produkciós cége két szériát is készít a HBO Max streaming platformra. 

A koronavírus világjárvány alatt kirobbanó streaming háború egyre nagyobb méreteket ölt és a korábban piacvezető Netflix égisze lassan bealkonyulni látszik. A versengés egyik nagyágyújának számító HBO Max is gőzerővel dolgozik az új projekteken, jön például a The Batmanben feltűnt Colin Farrell Pingvinjének sorozata, továbbá nemrég 'AZ' előzményszériát jelentettek be, ami a kultikus horrorbohóc eredettörténetére fókuszál majd. 

Úgy tűnik, a Warnernél nincs megállás, ugyanis a The Hollywood Reporter iparági információi szerint a stúdió szeretné kiterjeszteni Guy Ritchie Sherlock Holmes univerzumát és két spinoff sorozatot is készít a HBO Maxra. Ha emlékeztek még, a franchise-ban eddig két film készült, ahol Robert Downey Jr. keltette életre a legendás mesterdetektívet, Jude Law pedig Dr. Watsont alakította. Sajnos az új szériák nem közvetlen folytatásai lesznek a 2011-ben mozikba került Árnyjátéknak, csak abban a világban játszódnak majd és előreláthatólag új szereplőket helyeznek fókuszba. 

Ettől függetlenül van okunk örülni, hiszen a projekteket Robert Downey Jr. és Susan Downey gyártócége, a Team Downey viszi, az említettek pedig produceri feladatokat látnak majd el az eredeti filmekben is közreműködő Lionel Wigrammal együtt. A korai fázis miatt egyébként egyelőre még nem tudni, hogy a színész újra magára ölti-e majd a nyomozó szerepét, vagy Jude Law visszatér-e, reméljük viszont, hogy egy kis szerepre azért beköszönnek majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek bejöttek egyébként Guy Ritchie Sherlock Holmes filmjei?

  • 80 %
  • 20 %