EUM 2022 Spring: Rekkles, dropok és Bo3-ak várnak ma a magyar streamen

EUM 2022 Spring: Rekkles, dropok és Bo3-ak várnak ma a magyar streamen

Egykori LEC játékosokkal találkozhattok a képernyőkön, jönnek az EU Masters Bo3-as kiesési rangadói!

Sajnos Szépvölgyi "mumus100" Máriónak befejeződött az EU Masters 2022-es tavaszi szezonja, ugyanis a Zero Tenacity elvérzett az EGN Esports elleni továbbjutásról döntő tiebreaker meccsen. A gratuláció ettől függetlenül természetesen jár az egyetlen magyar idézőnek, aki részt vehetett Európa második legrangosabb League of Legends bajnokságában. A folytatásban a fókusz már nem a Z10-en, hanem a Vitality.Bee és a Karmine Corp csapatain és játékosain lesz, akik Bo3-as szériákban vívhatják ki a főtáblát. Rekkles, Cabochard, Jactroll, Syzgenda, Skeanz, Jeskla és a többiek 17:00-tól várnak titeket a lolesports.com oldalán, ahol a magyar stream mellett dropokkal találkozhattok!

17:00 - Vitality.Bee vs EGN Esports (Bo3)

Négy egykori LEC játékos (Syzgenda, Skeanz, Jeskla, Jactroll) erősíti a Vitalty "kiscsapatát", azonban egy ilyen erős kerettel is csak a francia liga negyedik helyét tudták megcsípni. Ilyen előzmények ellenére az EU Masters Play-in szakaszában a "B" csoportot magabiztosan megnyerték, majd szerencsésen alakult számukra a sorsolás, ugyanis a kvalifikációs párharcban megkapták a papíron leggyengébb csoportmásodikat. Az előjelek alapján már egy meccs elcsaklizása is óriási dolog lenne a portugál EGN játékosaitól, akiket már jól ismerhettek, ugyanis ők ütötték ki Mumusékat.

~20:00 - Karmine Corp vs Iron Wolves (Bo3)

Cabochard és Rekkles vezetésével megállíthatatlanul gázolt át a "D" csoporton a KC. A LoL egyik legnagyobb legendájának Zeri választása volt többször a győzelmek kulcsa, a hat győzelemből öt alkalommal ez a karakter került a francia csapat alsó ösvényére. Az Iron Wolves együttesét nem kell azonban félteni, ugyanis remekül helyt tudtak állni abban a "B" csoportban, ahol a már korábban említett Vitality.Bee volt a favorit. Erről a Bo3-as szériáról tudni kell, hogy a Vitality.Bee vs EGN Esports után egyből kezdődik, így benne van a pakliban, hogy már 19:00 körül követhetitek Rekkleséket a Szurdokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi lesz a Karmine Corp vs Iron Wolves végeredménye?