2024 előtt nem valószínű, hogy elkészül a Squid Game folytatása

Hwang Dong-hyuk rendező igencsak elfoglalt lett és több projekten is dolgozik egyszerre.

A tavaly ősszel debütáló Squid Game valósággal letarolta a világot és egyike lett a Netflix legnézettebb sorozatainak, felhelyezve a nemzetközi szakmai térképre a rendező Hwang Dong-hyukot. Érthető okokból a rajongók folytatásért kiáltottak és pár hónappal ezelőtt a streaming platform társügyvezetője, Ted Sarandos be is jelentette az új évadot azzal a felkiáltással, hogy a sorozat univerzuma még éppen csak elkezdődött. Örülhetünk tehát az új szériának, azonban a Variety információ szerint erre még legalább két évet várnunk kell, mivel az író-rendező igencsak elfoglalt lesz a közeljövőben. 

A lap értesülései szerint a szakember jelenleg a Killing Old People Club című filmen dolgozik, amit a világhírű olasz író, Umberto Eco egyik novellája inspirált. Ezen kívül Hwang egy másik projektje is készülőben van a K.O. Club személyében és elmondása alapján egy igencsak megosztó alkotásról lesz szó, ráadásul sokkal erőszakosabb stílusra számíthatunk, mint a Squid Game-ben. Érdekesség, hogy a rendező előző hónapban összefutott Steven Spielberggel is az AFI Awards gálavacsoráján és a találkozás szívet melengetőre sikerült.

Azt mondta, hogy három nap alatt megnézte a sorozatom és most el akarja lopni az agyamat. Ez a valaha volt legjobb bók, amit kaphattam, mivel a filmjein nőttem fel és ő az én hősöm a szakmában. - idézte fel Hwang"

A Squid Game második évada egyébként előreláthatólag Szeong Gi Hun harcát fogja bemutatni a játék mögött álló szervezettel és annak tagjaival. Ha emlékeztek még, a főhős nem utazott el Amerikába a lányához, hanem bosszút esküdött az átélt traumák és az elvesztett barátok miatt. Kíváncsian várjuk, hogy a készítő milyen hátborzongató új játékokkal készül számunkra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már a Squid Game folytatását?

  • 83 %
  • 17 %