Francia dominancia a Play-in rájátszásában az EU Mastersben

Francia dominancia a Play-in rájátszásában az EU Mastersben

Két könnyű szériát játszott a Vitality.Bee és a Karmine Corp

Az este folyamán négy BO3-mas szériát követően azon továbbjutó csapatok névsora, akik a későbbiekben az EU Masters főtáblájára kerültek. Ezen összecsapásokból a magyar nézők két francia csapatot láthattak, elsőként a Vitality.Bee és az EGN Esports mérkőzéseit, majd a Karmine Corp és az Iron Wolves zárta az estét. 

Vitality.Bee vs EGN Esports (2-0)

A Vitality akadémia csapata remek lendülettel kezdte az első mérkőzést és Jactroll agresszivításának köszönhetően elképesztően gyorsan tetemes előnyre tettek szert. A nyomás alatt megtörtek a portugálok és azon kompozíciójuk, ami a végső fázisban tudona érvényesülni, már nem kapott lehetőséget kiteljesedni. A második felvonásban még agresszívebben és megnagyobb dominanciával vetette bele magát a találkozóba a Vitality és rekordidő alatt zúzták be a Nexust.

Karmine Corp vs Iron Wolves (2-0)

Az első összecsapása a találkozónak több, mint 40 percig tartott és elképesztően hosszan elnyúló harcok során Rekkles és Saulius csatájáról szólt. Egy alkalommal sikerült eltüntetni a svéd lővészt és ezután simán nyerte a csapatharcot az Iron Wolves, ezt követően minden játékos a Karmine Corp részéről extrém figyelemmel látta el a Leblancot. Egy utolsó elkapás során több játékost is büntetett a Karmine Corp és befejezték a mérkőzést. A következő mérkőzésre a francia együttes egy sokkal erősebb csapat kompozícióval rendelkezett és rendre büntette az ösvény fázis alatt már elképesztő mennyiségben döntötte le a tornyokat és egyetlen Baron elég volt a mérkőzés befejezéséhez is.

A Play-in rájátszásának többi mérkőzésén a Bifrost és a Unicorns of Love Sexy Edition jutott tovább az EU Masters főtáblájára, az összecsapások jövő héten csütörtökön vagyis április 14.-én folytatódnak és a megszokott módon az esport2tv Twitch csatornáján követhetitek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!