LEC: Ismét a döntőben

LEC: Ismét a döntőben "Európa Királyai"

Az elmúlt kilenc meccséből mindegyiket megnyerte a G2 Esports, de a ma esti LEC döntőben az eddig veretlen Rogue lesz az ellenfél.

A valódi "Szupercsapat" és "Európa Királyainak" ütközete alig kezdődött el, máris véget ért. Hiába ültek ott a berlini nézőtéren a rajongók, ennél azért jóval többre számítottak. Az LEC 2022-es tavaszi alsóági döntőjében a G2 Esports feltörölte az Idézők szurdokát a Fnatickal, így ők lesznek a Rogue ellenfelei a ma 17:00-kor kezdődő fináléban. A mérkőzéseket a lolesports.com oldalán követheted magyar nyelven, ahol most is értékes dropok várnak rád!

G2 Esports vs Fnatic (3-0)

Három zsinórban elvesztett meccs után, újra kiválasztotta YamatoCannon Humanoidnak a Twisted Fate-et, de ez megint nem volt egy helyes döntés. Jankos agresszív Jarvan IV dzsungelezése, caPs megállíthatatlan Ahrija túl nagy falatot jelentett a Fnatic számára, így pillanatok alatt előnybe került a G2. A folytatásban nem változtatott stratégiáján az MSI egyetlen európai győztes szervezete, de a Fnatic sem érezte, hogy gyökeresen kéne átalakítani a dolgokat. Az eredmény? Ismét egy teljes leolvadás az alapszakasz ezüstérmesétől, így jöhetett a harmadik meccs.

A végső vereség kapujában megérkeztek a követelt Ahri és Jarvan IV tiltások a G2 ellen, azonban ez sem volt elég, hogy Dylan Falcóék megremegjenek a draftfázisban. Sikerült a visszavágás a rájátszás első körében elszenvedett vereségért, méghozzá teljesen megérdemelten. A széria legértékesebb játékosának Jankost szavazták meg a nézők, de caPs és Targamas is mindent megtett, hogy ne kelljen sokáig nézni a Fnatic látványos szenvedését. Sokkal több volt Upsetékben, mint amit tegnap megmutattak, azonban a G2 elleni Bo5-ös szériára nem készültek fel alaposan.

Rogue vs G2 Esports (17:00-tól Bo3)

Érdemes már 16:30 körül benyomni a streamet, ugyanis hatalmas show-val készül a Riot Games a fináléra. A kék sarokban a Rogue idézői sorakoztak fel, akik könnyedén léptek át a Misfits Gamingen, majd 0-2-ről fordították meg a Fnatic elleni szériát. Malrang bombaformában játszik az egész playoffban, Larssen maga a stabilitás és nyugalom a középső ösvényen. A G2 Esports hiába repesztett egy 9-0-t, papíron nem ők az esélyesei a döntőnek. Mindenképpen kövessétek ma délután-este az eseményeket, ugyanis a győztes csapat a 2022-es MSI-on képviseli Európát és az LEC-t!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Flickr

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri az LEC 2022-es tavaszi döntőjét?