Előzetest kapott a Stranger Things negyedik évada!

Előzetest kapott a Stranger Things negyedik évada!

A sorozat folytatásának első fele május 27-én debütál a Netflixen. 

A koronavírus világjárvány jócskán lelassította a filmipar működését is és egyes projektek éveket csúsztak vagy csúsznak jelenleg is. Így járt a Netflix üdvöskéjének számító Stranger Things is, ami három év után jelentkezik újabb évaddal. Érdekesség, hogy az érkező epizódokból kettőt is a Kontrollal befutó, később hollywoodi szuperprodukciókban is megforduló Antal Nimród rendezett. 

A Netflix egyébként szépen lassan vezette fel az új évad marketingjét és a promóciós, illetve forgatási képek mellett több rövid kedvcsináló videóval kedveskedtek a rajongóknak, rendes előzetest azonban nem tettek közzé. Szerencsére a készítők belátták, hogy közeledik az első felvonás május végi premierje és ideje lenne magasabb fokozatra kapcsolni, ezért nemrég közzétették a negyedik szezon teljes értékű előzetesét, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A folytatás egyébként formabontó lesz, hiszen a cselekmény egyszerre több szálon fog futni. Ha emlékeztek még, a Byers és Joyce család Kaliforniába költözött a harmadik évad végén, Hopper egy orosz munkatáborban raboskodik, a csipet-csapat maradék tagjai pedig Hawkinsban folytatták életüket. A sorozat fejlesztéséért felelős Duffer testvérek nemrég úgy fogalmaztak a Deadline-nak adott interjúban, hogy az évad feléig nem is tudták, mekkora fába vágták a fejlszéjüket a szétszedett szálakkal. Mindemellett arról is beszéltek, hogy a negyedik évadban nekiállnak boncolgatni a Hellyel Lefelé eredetét és temérdek mesélni valójuk van, így az epizódok rekordhosszúságúak lesznek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok már a Stranger Things folytatását?

  • 33 %
  • 33 %
  • 33 %