Kiderült ki írja a Ghost of Tsushima mozifilm forgatókönyvét

Kiderült ki írja a Ghost of Tsushima mozifilm forgatókönyvét

A rendező személye bizakodásra ad okot, de a forgatókönyvírónak itt a lehetősége a bizonyításra.

Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányzik a Ghost of Tsushima sem. A filmváltozat rendezőjét eddig is ismertük, most azonban megtudtuk azt is, ki felel az adaptáció forgatókönyvéért.

Első körben Chad Stahelski neve lett nyilvános, aki ezelőtt leginkább a John Wick trilógiával tette le a névjegyét. Most pedig azt is megosztották, hogy a forgatókönyvet Takashi Doscher jegyzi majd, akiről még kevesebbet lehet tudni, mint kollégájáról. Legutóbb egy posztapokaliptikus világban játszódó romantikus alkotást írt és rendezett, az Only 2019-ben került a mozikba, imdb-n 3 ezernél is több szavazatot követően pedig 5.0-ás értékelést kapott. Előtte pedig 2018-ban írhatta meg egy egész estés film történetét, ez volt a Still.

A Sonytól nem újkeletű dolog egyébként, hogy a játékainak egyre nagyobb százalékát ültetik át a vászonra, hiszen elkészült az Uncharted mozi, de olyan további címek is feldolgozást kapnak, mint a Last of Us, God of War vagy korábban például a Ratchet & Clank.


A játék tényleg generációjának egyik legjobbja, nagy csalódás lenne, ha a film nem érne fel hozzá

A Ghost of Tsushima egyébként a gyakorlatilag a konzolváltás egyik legsikeresebb PS exkluzívjaként vonult be a történelembe. Már csak ezért is lettek izgatottak a rajongók és teljes joggal várhatják el, hogy a filmalkotás is hasonlóan nagy volumenű lesz, bár sajnos sok esetben nem feltétlenül sikerül jól és akkor még lehet, hogy enyhén fogalmaztunk. A John Wick filmek sikerén felbuzdulva talán a Ghost of Tsushima is egy látványos és izgalmas mű lesz. A sztori középpontjában Jin Sakai utazása áll majd, amikor is a szamuráj harcosnak meg kell védenie Tsushima szigetét a mongol inváziótól.

Papíron a Ghost of Tsushima-film mögött egy profi stáb áll. Stahelski saját produkciós vállalata, az 87Eleven Entertainment mellett a PlayStation Productions munkatársait és a Sucker Punch vezető fejlesztőit is a producerek közt tudhatjuk, de ez még sajnos nem garancia a sikerre, viszont mindenképp jó jel lehet és már csak ezért is bízhatunk benne, hogy kapunk egy remek szamurájos kalandot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!