Hét játékos, akinek jobb rating járna a FIFA 23-ban

Hét játékos, akinek jobb rating járna a FIFA 23-ban

Ezek a fiatalok remekelnek idén.

A játékosok ratingje évről évre változik, függően az adott idényben nyújtott teljesítményüktől, és a koruktól. A FIFA esetében minden évben óriási érdeklődés övezi a játékosok értékelését. Sok vita, eszme-és véleménycsere tárgya, amikor valakinek esik, vagy nő a ratingje. Legfőképpen akkor látványos ez, amikor egy-egy játékosnak jelentősen megváltoznak az értékei. Vannak játékosok akik a „semmiből" válnak sztárrá, és egy átlagos rating után a játék legjobbjaivá válnak. De kik is ezek a játékosok, akik megérdemelnének egy rating-emelést a FIFA23-ban?

Aaron Ramsdale

Az angol kapus remek szezont produkál az Arsenalnál. Először többen meglepődtek a szerződtetésén, mert a Sheffield Unitednél nem volt kifogásolhatatlan a teljesítménye, de rácáfolt a kétkedőkre Londonban. A 74-es ratingje minden bizonnyal sokat fog nőni ősszel.

Gabriel Martinelli

Újabb Arsenal-játékos a listán. A londoniak jobb szezont produkálnak, mint az elmúlt években, és az a remek egyéni teljesítményeknek is köszönhető. A fiatal brazil játékos 76-os értékeléssel rendelkezik, ám ezután a szezon után ez biztosan nőni fog. Jól lát a pályán, és a munkabírása is lenyűgöző.

Dusan Vlahovics

A szerb csatár a világ egyik legjobbjává vált rövid idő alatt. A télen csatlakozott a Fiorentinából a Juventus együtteséhez több mint 80 millió euróért, ahol minden sorozatban betalált a debütáló meccsén. A bajnokságban 22 gólnál jár,ennél többet csak Ciro Immobile szerzett, így a 78-as ratingje várhatóan nagyot fog ugrani felfelé.

Anthony Elanga

Újabb Angliában játszó fiatal. A 19 éves svéd szélső a csalódást keltő szezont produkáló Manchester United játékosa. Ugyan nem alapember, de biztató jeleket mutatott az alulteljesítő csapatban. A 65-ös értékelését messze túlszárnyalta már, így jobb ratingre számíthat ő is.

Vinícius Jr.

A brazil támadónál úgy tűnt, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ám idén berobbant, és hatalmas fejlődésen ment keresztül. 28 bajnokin 14 gól és 9 assziszt fűződik a nevéhez. A mostani 80-as értékelése az elmúlt évek alapján talán kicsit sok volt, de idén kétség sem férhet hozzá, hogy még ennél nagyobbat is megérdemel, amivel a játék legjobb szélsői között lehet.

Conor Gallagher

Az angol ligának általában véve is remek a megítélése, az utolsó két játékos is innen került ki. Gallagher a Crystal Palace-nál szerepel kölcsönben, meglehetősen jól. A középpályás munkabírása, gólveszélyessége és passzpontossága alapvető szerepet játszik a Palace meglepően jó szezonjában, és minden bizonnyal készen áll arra, hogy a Chelsea első csapatába lépjen jövőre. Jelenleg 74-es értékelése van, ez akár 80 is lehet a következő játékban.

Jarrod Bowen

A West Ham United is az elvárások felett teljesít a szezonban, hatodik a bajnokságban. Ennek egyik kulcsfigurája Bowen, aki hatalmas munkabírással rendelkezik, halálos a kapu előtt, és mozgásával megbontja a védelmeket. Éppen ezért a 78-as ratingnél minden bizonnyal ő is jóval jobbat fog kapni a FIFA 23-ban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek a ratingjén javítanál közülük?

  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 0 %