EU Masters: Rekklesék egy korábbi világbajnok ellen bizonyíthatnak ma

EU Masters: Rekklesék egy korábbi világbajnok ellen bizonyíthatnak ma

Az EU Masters 2022-es tavaszi szezonjának első meccsnapján papírforma eredmények születtek.

Rekkles és a Karmine Corp nélkül startolt el a 2022-es tavaszi szezonja Európa második legerősebb tornájának. Az EU Masters első meccsnapján több meglepetést húztak elő a kalapból az edzők, azonban ezek nem igazán vezettek eredményre. Ami egyelőre biztosra vehető, hogy a 12.6-os frissítés miatt Ahri és Ornn az a két karakter, akivel komolyan kell számolni.

Ivern mid és Draven ADC

Az első három mérkőzésen nem tértek el túlságosan a metától a coachok, azonban az Atleta Esport húzott egy váratlant, amikor kiválasztották Endz számára Dravent. Brtt és Hans sama kedvelt karaktere a korai szakaszban remekül megállta a helyét Xayah ellen, azonban a középső szakasztól kezdve nem tudott érdemben hozzászólni a meccs alakulásához. Amikor már úgy tűnt, hogy a Draven választást nem lehet überelni, akkor következett a BISONS vs UoL - SE draftja. Ivern middel és AP Kog'Maw ADC-vel próbálkozott megtörni az Unikornisokat a spanyol együttes, de a papíron jól mutató összeállítás nem tudta megakadályozni Lurox Volibearjének tombolását.

Rekkles vs Haru

A csoportkörök második napján bemutatkozik a főtáblán a Karmine Corp, az előző két szezon bajnokcsapata. Az első ellenfelük nem lesz más, mint az X7 Esports, az NLC liga legerősebb ötöse. A dzsungelben az a Haru kapja meg a rivaldafényt, aki 2017-ben világbajnoki címet ünnepelhetett a Samsung Galaxyval. Igaz ugyan, hogy csak csereként számítottak rá a Worldsön, de egy meccsen azért bedobták a mélyvízbe. Mellette még Kasingra érdemes figyelni, a 28 éves veterán hosszú pályafutása alatt megfordult már az EU LCS-ben, játszott világbajnokságon, valamint több nemzeti bajnokságban ért el kiemelkedő eredményeket.

Mai menetrend

A mérkőzéseket az Esport1.hu oldalán E1 pontokért, valamint a lolesports.com oldalán dropokért követheted ma is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!