LoL: Tyler1 bejelentette a valaha volt legőrültebb kihívását

LoL: Tyler1 bejelentette a valaha volt legőrültebb kihívását

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az MSI-on is feltűnik majd a harsány tartalomgyártó.

A Twitch League of Legends streamerei közül kiemelkedik Tyler1. A még mindig csak 27 éves tartalomgyártó már hosszú évek óta a legnépszerűbb idézők közé tartozik, aki a szórakoztatás mellett nagyon komoly gameplayjel is készül a nézői számára. Sikerült neki elérnie a Kihívó rangot több szerepkörben is, azonban most megpróbálkozik egy olyan kihívással, amivel eddig még sosem kísérletezett. A legutóbbi adásában Tyler1 elárulta, hogy harminc napra elutazik Koreába, ahol a világ egyik, ha nem a legerősebb szerverén belevág az "autofill to Challenger" akcióba.

Tyler1 koreai programja

Természetesen a grindolás mellett más eseményekre is próbál időt szakítani a League of Legends egyik arca. A 2022-es Mid-Season Invitational idejére lőtte be a kiutazását, így mindenképpen számolni lehet azzal, hogy az első félév legnagyobb világversenyén felbukkan majd a közel 5 millió Twitch követővel rendelkező játékos. Fakerrel már korábban is voltak közös programjai, így könnyen lehet, hogy ismét egymás oldalán láthatjátok majd őket.

Tyler1 a koreai trip részletezése közben megemlítette, hogy IRL-dolgokban (közös gyúrás?) csatlakozik Tarzanedhoz, aki szintén a LoL közösség egyik ismert figurája. A legnagyobb LoL-os fórumon rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy milyen lesz majd az a pillanat, amikor Tyler1 ismét előhúzza majd az egyes szinten roamoló Ashe supportot Bauffs ellen.

Az biztos, hogy az idei év egyik legnagyobb show-jával készül Tyler1, akit lehet imádni, utálni, esetleg tudomást sem venni róla, de az biztos, hogy az ő személye nélkül sokkal szegényebb lenne a League of Legends közösség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikerül Tyler1-nak az "autofill to Challenger" kihívás?

  • 65 %
  • 35 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.