EU Masters: Brutális verést kapott Rekkles és a Karmine Corp

EU Masters: Brutális verést kapott Rekkles és a Karmine Corp

A mai nap Rekklesék javíthatnak, de egy ekkora pofonból nem könnyű felállni.

Óriási várakozás övezte a Karmine Corp és az X7 Esports találkozóját, azonban ekkora verésre csak nagyon kevesen számítottak. Az EU Masters 2022-es tavaszi szezon főtáblájának legnagyobb arányú győzelmét szerezte meg a Tempt és Haru vezette NLC-bajnok, Rekklesék számára az első gyilkosság megszerzésére sem volt lehetőség. Ennél csak jobb lehet a KC számára a következő találkozó, amelyre a mai nap 18:00-tól kerül sor. Az EUM összes mérkőzését a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu oldalán E1 pontokért nézhetitek!

Karmine Corp vs X7 Esports, avagy a 0-13 nem mutat jól

Már a draftfázisban eldőlt, hogy a felső ösvényen Cabochard Ornn választása nem igazán veheti fel a versenyt Jaeger Sionjával, valamint Saken korai LeBlanc pickje szenved majd Lissandra ellen. A két szóló ösvény mellett Hantera és Rekkles sem tudott maradandót alkotni boton, így feladta a korai prioritást a KC. Az X7 köszönte szépen a lehetőséget, elhozták szinte az összes célpontot és toronypáncélt, valamint Haru vezetésével még néhány gyilkosságot is bezsebeltek. Az egyoldalú találkozó végül 0-13-as gyilkosságaránnyal zárult, Rekkles 0-4-0-ban zárt Jinxsszel. Ez a vereség az egyik legnagyobb volt, amit az európai LoL legendája karrierje során elszenvedett, ma a Team Phantasma ellen mindenképpen egy jobb draftra lesz szükség a győzelem bezsebeléséhez.

Mai menetrend

Három olyan meccset rendeznek, ahol az eddig veretlenek mérik össze erejüket. A Unicorns of Love - Sexy Edition vs LDLC OL a "D" csoport átmenetileg első helyéről dönt, a GamerLegion megbosszulhatja Rekkleséket az X7 ellen. A nap zárásaként érkezik az Eintrach Spandau vs Vitality.Bee összecsapás, ahol az LEC veteránjainak kell az új német szupercsapaton átverekedni magukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted sikerül ma Rekkleséknek behúzni a wint a Team Phantasma ellen?