Megható videóval búcsúzott a Jégkorszakot készítő animációs stúdió

Megható videóval búcsúzott a Jégkorszakot készítő animációs stúdió

A Blue Sky Studiost pénzügyi problémákra hivatkozva oszlatta fel a Disney 2021. elején. 

A koronavírus világjárvány nagy hatással volt a hollywoodi álomgyár működésére is és a stúdiók rengeteg projektet voltak kénytelenek időlegesen felfüggeszteni és több évvel elhalasztani. A Jégkorszak franchise-ért felelős Blue Sky Studios sajnos sokkal rosszabbul járt, ugyanis a Disney 2021. februárjában úgy határozott, hogy a pandémia okozta pénzügyi nehézségekre hivatkozva szimplán bezárja a céget. 

A Blue Sky utolsó munkái között a Scrat Tales animációs sorozat szerepelt, melyben a makkot mániákusan üldöző címszereplő felfedezi, hogy van egy fia. A hat epizódot számláló széria nemrég került fel a Disney+ streaming platformra, a premierrel egy időben azonban napvilágot látott egy nem hivatalos búcsúvideó is a készítők részéről. A YouTube-ra feltöltött félperces jelenet nemes egyszerűséggel a befejezés nevet kapta és Motkány végre valahára megszerzi a hőn áhított termést, ráadásul senki nem veszi el tőle és nyugodtan elfogyaszthatja. 

 

A Jégkorszak filmektől természetesen nem kell elköszönnünk, hiszen egy közönségkedvenc és pénzügyileg is sikeres franchise-ról van szó és a Disney már kilátásba helyezett egy új filmet. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként ki a kedvenc karakteretek a Jégkorszak filmekből?

  • 13 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 75 %
  • 0 %
  • 13 %