LoL: Így lehet elpusztítani 0,1 másodperc alatt a Baron Nashort

LoL: Így lehet elpusztítani 0,1 másodperc alatt a Baron Nashort

A tapasztalatok alapján több szerveren kihasználják ezt a rendszerhibát.

A játékosok egy óriási exploitot fedeztek fel a League of Legendsen belül. A legújabb frissítés után Rek'Sai olyan indirekt buffot kapott, amelyek gyakorlatilag csalásnak bizonyul. Sajnos a dzsungeles Burrow/Unborrow (W) képessége bizonyos feltételek mellett képes egyetlen szempillantás alatt nullára csökkenteni a Baron Nashor és a Sárkányok életerejét, de nem tart túl sokáig a hősök likvidálása sem. A jelenségről több videó kikerült a közösségi médiába, valamint a legnagyobb videómegosztón megosztotta Vandiril, aki az utóbbi években rengeteg ilyen exploitra és bugra hívta fel a népes követőbázisának figyelmét.

A főleg brazil szervereken hódító exploitnak a lényege, hogy Rek'Sai a föld alól előbukkanva azonnal nullázza az ellenséges hősök életerejét. A Baron és a Sárkányoknál erre nincs is mindig szükség, elég a Sivatagi ürességrémnek a föld alá bújva néhány másodpercre megállni a célpontok mellet. A fenti klipből az is kiderül, hogy a W képessége a szövetséges karakterek extrém gyógyítását is lehetővé teszi, amely szintén nem egészséges dolog a LoL szempontjából.

Többen jelezték már a Riot Support felé, hogy ideje lenne kigyomlálni ezeket a hibákat Rek'Sai kapcsán, mert élvezhetetlenné teszi a mérkőzéseket. Remélhetőleg a hiba feltárása és orvoslára megtörténik, addig is tartsátok fejben, hogy az ilyen exploitok kihasználása örökös kitiltással is járhat. Gyakorlómódban nyugodtan kipróbálhatjátok a fenti anomáliákat, de más módokban inkább hanyagoljátok, ha nem szeretnétek elveszíteni a fiókotokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Rek'Sai dzsungelt valaha ranked meccsen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.