EU MASTERS: Továbbra is veretlen az LDLC OL!

EU MASTERS: Továbbra is veretlen az LDLC OL!

Több nagyobb ellenfél is összecsapott a szombat esti mérkőzés napon.

Úgy tűnik minden napra jut egy elképesztő összecsapás az EU Masters tavaszi szakaszának csoportmérkőzései során, az első a Team Esca és a Fnatic TQ elhúzódó találkozóján fordult elő, itt egy olyan base race vette kezdetét amire nem számítottak a rajongók.

Ezt követően a mai nap több olyan mérkőzést is láthattunk, ahol ez a jelenség folyamatosan előfordult. A német GamerLegion és az angol X7 csapatok találkozója legalább annyira izgalmas volt, mint az első jelenet, hiszen elképesztő végletekig elhúzódó harcok során végül az X7 játékosai arattak diadalt.

A szombati összecsapások eredményeit az alábbi képen összefoglalva láthatjátok:

MAI MENETREND

A mai nap is három olyan találkozó biztosan lesz, amiről nem érdemes lemaradnotok, 17:00-ás kezdéssel vár titeket az Eintracht Spandau és az AGO ROGUE összecsapása, a továbbjutásért folytatott küzdelemben ez a mérkőzés sorsdöntő lehet az “A” csoportban. Az este 21:00-kor kezdődő Karmine Corp és GamerLegion rangadóról semmiképp se maradjatok le, hiszen ez is legalább annyira nagy ráhatással lehet a a csoport alakulására, ami a vesztesnek végzetes hiba lehet. Az EUM összes mérkőzését a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu oldalán E1 pontokért nézhetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Kövess Minket!