LoL: A játékosok panaszkodnak az új Xayah és Rakan skinek miatt

LoL: A játékosok panaszkodnak az új Xayah és Rakan skinek miatt

Több ezren fejezték ki nemtetszésüket a Riot Games döntése miatt.

Vannak a Riot Games csapatának remek döntései, amelyek a játékosok elsöprő többségének pozitív visszajelzéseit eredményezik. Ilyen volt például a tavalyi Spirit Blossom esemény, a Mythic Overhaul bevezetése, valamint az új Pentakill album. Nem minden sikerül azonban úgy a fejlesztők részéről, ahogy azt ők eltervezik. A legnagyobb közösségi fórumon csalódott rajongók hada támadta be a League of Legends fejlesztőcsapatát, mivel a legújabb Xayah és Rakan hőskinézetek nem kaptak egyedi hazatérési animációt.

Apró dolognak tűnhet, de mégis jelentősége van a két hős közös recall animációjának. A LoL univerzumában gerlepárként hivatkoznak minden alkalommal a két karakterre, akiknek már az alap skinjeiben benne van az a szinergia, amelyik előrevetíti, hogy a játékon belül is extra interakciókra képesek. Hiába követelték rengetegen, hogy az Arcana kinézetek szintén megkapják ezt a törődést, a Riot végül elvetette az ötletet. Mind a kettő hőskinézet 1350 RP-be kerül, amely kifejezetten soknak számít egy egyszerű kozmetikai tartalomért.

Nem ez az első alkalom, hogy a Riot figyelmen kívül hagyja a játékosok visszajelzéseit. Korábban Yorick kalapjának elhagyása volt az indok, amiért virtuálisan kapát és kaszát ragadtak a rajongók. Akkor arra hivatkoztak a fejlesztők, hogy "nem passzol a hős sziluettjéhez". Ebbe a helyzetbe már beletörődtek az idézők, de most itt az újabb "botrány. Yorick esetében ugyan megígérte a Riot, hogy jön majd a kalap, de végül cserbenhagyták a közösséget. Xayah és Rakan esetében nem ígértek semmit, azonban ez nem menti fel őket a kötelesség alól, amelyet megfogalmazott a játékosok egy jelentős méretű csoportja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már az Arcana Xayaht vagy Rakant?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.