EU MASTERS: Így állnak a csapatok az első fordulót követően

EU MASTERS: Így állnak a csapatok az első fordulót követően

Félidejéhez ért a csoportkörös szakasza az EU Masters tavaszi bajnokságának.

Az “A” és “B” csoportban meglepetésre nem a legesélyesebbnek tartott csapatok helyezkednek el első helyen, hanem azon együttesek akik, dominánsan és innovatív választásokkal lepték meg a papíron esélyesebb tartott ellenfeleiket. A korábbi EU Masters bajnokok az AGO Rogue és a Karmine Corp bár egy-egy mérkőzésen alul maradtak, a többi összecsapáson bebizonyították erejük legjavát és ezen állás szerint indulnak majd útra jövő héten. A Karmine Corp további mérkőzéseit pénteken, az AGO Rogue összecsapásait vasárnap tekinthetitek majd meg a szokásos platformjainkon, vagyis az esport2tv Twitch csatornáján, az Esport1.hu weboldalán és a lolesports.com felületén.

A “C” csoportban alakultak a mérkőzések a legszorosabban. Itt a favorit a BDS Academy lett volna, de a Fnatic TQ is dobogó esélyes csapat volt sokak szemében. A meglepetést továbbra is a BiFrost csapata szolgáltatja, hiszen őket már a Play-In szakasz során is esélytelenebbnek tartották az akkori ellenfelük, a Barcelona Esports ellenében. A “C” csoport zárónapja szombatra esik és eldől sikerül-e ismét meglepetést okoznia Cboi vezetésével a BiFrostnek. A “D” csoportban található a legesélyesebb tartott és eddig veretlen LDLC OL, ők az LFL bajnokcsapata és magabiztosan gázoltak át eddig minden ellenfelükön. 

A jövő heti menetrend, ahogy olvashattátok is csütörtökön a “D” csoport mérkőzéseivel kezdődik és az “A” csoporttal zárul, szokásos módon, 17:00-es kezdéssel várhatóak a rengeteg izgalmat tartogató meccsek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik csoportelső esélyes az EU Masters tavaszi trófeájára?

  • 14 %
  • 14 %
  • 29 %
  • 43 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.