Jobb ratinget szeretne Courtois a FIFA 23-ban

Jobb ratinget szeretne Courtois a FIFA 23-ban

A Real kapusa nem elégedett.

A belga hálóőr úgy érzi a jelenlegi értékelése nem tükrözi a valóságot, és szeretné, ha a következő játékban jobb ratinget kapna. Általánosságban elmondható, hogy a csatárok és a középpályások képességei gyakran több csillaggal rendelkeznek, mint a védők vagy különösen a kapusok. Courtois a FIFA 22 egyik legértékesebb kapusa, aki 89-es alapértékkel büszkélkedhet, ám úgy gondolja, hogy nem kap elég elismerést a labdás képességeire. Jelenleg a gyengébbik lábára 3/5-ös ratinget kapott, és egy csillagos skill-ratinggel rendelkezik.

Hogy bizonyítsa igazát, kirakott twitterre egy videót, ahol egy trükkös mozdulattal emeli a labdát a levegőbe, majd elkapja a labdát, mielőtt egy csapattársának dobná azt. Nem ez a legnehezebb trükk a világon, de egy csillagnál azért biztosan többet ér. A kapus szerint egyenesen ötöt, és ennek hangot is adott a videó leírásában.

Érdekesség, hogy az általa bemutatott trükkhöz négycsillagos skill-szint kell a játékban. A maximum értékelést valószínűleg ennek ellenére nem fogja megkapni, de jobb ratinget kaphat - valójában ő is ezt szeretné elérni. Így nem csak a legjobb védekező kapusok egyike lenne, hanem a legügyesebbek közé is tartozna.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted magasabb rating járna Courtois-nak?

  • 60 %
  • 40 %