Őrületes előzetes érkezett a Thor: Szerelem és mennydörgéshez

Őrületes előzetes érkezett a Thor: Szerelem és mennydörgéshez

A mennydörgés istene mellett a galaxis őrzői és az exbarátnő Jane Foster is fontos szerephez jut a filmben. 

2022-igencsak izgalmasnak ígérkezik a Marvel-moziuniverzum rajongói számára, ugyanis a negyedik fázis három filmje is a mozikba kerül. Elsőként a Sam Raimi által dirigált Doctor Strange az őrület multiverzumában debütál május elején és a legutóbbi információk az alkotás némi horrort csempész majd a franchise világába. 

A Marvel második nagy dobása idén a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz, ami nemrég kapott egy izgalmas, Guns N' Roses-szal felturbózott előzetest. A látottak alapján remek szórakozásnak nézünk elébe és Taika Waititi még őrültebbre vette a figurát, mint a Ragnarökben. Mindemellett a stúdió bejelentette, hogy a film Július 8-án érkezik a mozikba. 

A történet szerint egyébként a Chris Hemsworth által játszott Thor nyugdíjas napjait élvezi és belső békéjét keresi a galaxisban, színre lép azonban Gorr, az istenek mészárosa(Christian Bale), aki a mindenhatók pusztulásán ügyködik. A mennydörgés istene persze felveszi a harcot a fenyegetéssel szemben és régi barátaihoz, az Asgard jelenlegi uralkodójának számító Valkűrhöz és az ex-gladiátor Korghoz fordul, ráadásul régi szerelme, Jane Foster is visszatér(vagy egy variáns?) a legendás Mjölnírt forgatva. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként melyik volt a kedven Thor filmetek?

  • 40 %
  • 0 %
  • 60 %