Sárkányokkal szárnyalhatunk a World of Warcraft következő kiegészítőjében

Sárkányokkal szárnyalhatunk a World of Warcraft következő kiegészítőjében

A Dragonflightban új területet és történetet, ráadásul egy eddig nem látott játszható fajt is kapunk. 

A Blizzard korábbi kijelentéséhez híven a minap leleplezte a World of Warcraft következő kiegészítőjét és úgy tűnik, a pár hónapja szárnyra kapó iparági pletykák igaznak bizonyultak. Az új játék a Dragonflight nevet kapta és a történet során Azeroth hősei ellátogathatnak egy elveszettnek hitt ősi szigetre, ahonnan a világ védelmezőinek számító Sárkány Aspektusok származnak. A bejelentéshez természetesen érkezett egy rendkívül látványos és lélegzetelállító animációs rövidfilm is, ami alapján továbbra is azt mondom, hogy a Blizzardnak film és sorozat gyártásba kellene kezdenie. 

A sárkányok királysága egyébként mindig fontos része volt Azerothnak, az ősök háborúját követő kataklizma azonban szétszakította a kontinenst és a terület elvált a többi földrésztől. Éppen ezért a szigeten ősi fajokkal és építményekkel találkozhatunk, ráadásul a történetért felelős fejlesztők elmondása alapján egy régi gonosz erő is szunnyad a zónában. A Blizzard egyébként egy új játszható fajt is elérhetővé tesz a Drachtyr személyében, ami egyedülállónak számít majd, mivel külön kasztot is képvisel a játékon belül. Ha bővebben kíváncsiak vagytok a Dragonflight kiegészítőre, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig a galériánkat!

Természetesen a Classic rajongók sem maradtak újdonságok nélkül és a stúdió bejelentette, hogy ismét felfedezhetjük Northrend világát és megpróbálhatjuk legyőzni a Lich Kinget, csak anya legyen ott hogy felvegye. Habár sokan olcsó újrahasznosításnak vélhetik a lépést, érdemes megjegyezni, hogy a játékosok tetemes hányada szenved nosztalgialázban és úgy keresik a régi élményeket, mint kezdő karakter a durotari malacokat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Első ránézésre nektek hogy tetszik az új kiegészítő?

  • 0 %
  • 50 %
  • 50 %