Három hős is kap változtatásokat

Három hős is kap változtatásokat

Kevesen játszanak velük, így módosítanak rajtuk.

Több hős kap változtatásokat, vagy átfogó játékmenet-frissítést. Módosításokat kap Udyr, Skarner és Aurelion Sol is.

UDYR

A legújabb fejlesztési napló során azt jelentette be a Riot, hogy az alap Udyrt jelenleg késznek nyilvánították, és a kinézetein dolgoznak. Azon belül is a Lélekőr kinézetre fordítják a legnagyobb hangsúlyt, mivel az a játék hat ultimate skinje közül az egyik, igazán különleges,  így nagy figyelmet szentelnek neki.

Céljuk, a régi Udyr lényegének megőrzése. Megmarad a négy állat, a medve, a teknős, a tigris és a főnix alak is, ám felturbózott formában. Az alábbi képeken az egyik látványterve és korai modellje látható, még mielőtt Udyr megidézné valamelyik állati szellemét.

Aurelion Sol

bejelentése idején a Csillagkovácsnak nagy rajongótábora volt. Akkora érdeklődés övezte, hogy ez első napi eladások listájának ő az egyik éllovasa. Azonban hamar eltűnt a népszerűsége, a választási aránya az egyik legalacsonyabb szintre esett vissza, és azóta is ott tanyázik. Ezzel együtt a hősfelmérésekben a látványt illetően továbbra is az első tíz legkedveltebb között végez, a játékmenet terén viszont mindig a sereghajtók között kullog.

Emiatt a Riot úgy döntött, most először alkalmazza a átfogó játékmenet-frissítést: az alapoktól újraépítik a hős eszköztárát ugyanazon modell, téma és történet mentén. Teljesen új kitet kap, ki szeretnék hangsúlyozni a sárkány mivoltát. Emelett könnyítenék, és látványosabbá tennék a játékmenetét. Reméljük, hogy ezek a változtatások visszahozzák a népszerűségét ennek a különleges hősnek.

Skarner

A skorpió is frissítést fog kapni. A kinézete kap majd egy upgradet, amivel izgalmasabbá válik. Egyelőre a Riot nem kezdett el dolgozni rajta, csupán ötletek vannak. Még az sem dőlt el, hogy a háttértörténete változik-e. Róla több információ egy későbbi fejlesztői naplóban várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik hősre fér rá szerinted leginkább a változtatás?

  • 67 %
  • 21 %
  • 13 %
League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.