LoL: Három új hős érkezhet még idén a játékba

LoL: Három új hős érkezhet még idén a játékba

A Riot közölt néhány információt az új hősökről.

Azok, akik tűkön ülve várják az új hősöket, most kaptak némi információt az idén várható champekről. A három hős kilétét még nem ismerjük pontosan, például a nevük sem derült még ki, azonban a származásukról, és a role-jukról árult el részleteket a Riot.

A Riot úgy nyilatkozott, hogy lelassítják a champ-gyártást, és szeretnének egy-egy hősre több időt és energiát fordítani. Úgy számolnak, hogy hasonló mennyiségű új karakter érkezik idén is, mint tavaly, ami négy volt (Viego, Gwen, Akhsan és Vex). Mivel idén már Zeri és Renata Glasc is megérkezett, lehetséges, hogy nem játszhatunk 2022-ben mindhárom hőssel, amelyről az információk érkeztek.

DZSUNGELES

Egy női void hős érkezhet hamarosan a játékba, méghozzá a Levendula-tenger császárnője, akinek a célja, hogy mindenkit alávessen az akaratának. Ez alapján feltételezhetjük, hogy a képességei arra fogják kényszeríteni ellenfeleit (és talán szövetségeseit is), hogy behódoljanak neki, és az ő kedve szerint cselekedjenek. Azt is tudjuk róla hogy a „hogy az esszenciádból táplálkozik".

BOT LANER

A másik karakter egy sokkal vidámabb, színesebb hős lesz, ám legalább annyira halálos. Titokzatos eredetű, egy tengeren túli földről" származik, ami sejthetően Bilgewater. Valószínűleg vízalapú képességekkel fog rendelkezni, ugyanis annyit tudunk róla, hogy egy éttermi verekedés során ködbe burkolózott, és megölt noxusit. Az ott lévők csak „vízcsobogást" hallottak, mielőtt felfedezték volna a holttesteket. Azt is tudjuk róla, hogy nem egy hagyományos lövész lesz, hanem egyedi mechanikával fog rendelkezni, ami Zeri, Senna, Samira vagy épp Aphelios után nem is annyira meglepő.

TOP LANER

A harmadik hős egy Shurimából származó tank lesz. Nem lesz egyszerű hős, a Riot leírása alapján magas skill-szint kell majd hozzá. Származását tekintve azonban nem a hagyományos sivatagi területről érkezik, hanem egy zöld és színes tájról. A megjelent kép címe alapján a hely neve Nazumah.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik új hőst várod a leginkább?

  • 10 %
  • 33 %
  • 57 %