LoL: Hónapok óta jelen van a bug, a Riot nem foglalkozik vele

LoL: Hónapok óta jelen van a bug, a Riot nem foglalkozik vele

Egy Gangplank képesség okozza a régóta fennálló LoL-hibát.

Újabb elképesztő League of Legends hiba mozgatja meg a közösséget. Egy Sion játékos rögzítette a bugot. Megpróbálta lerombolni az ellenfél Nexusát, hogy megnyerje a mérkőzést, ám a karaktere megmakacsolta magát és megszakította az alaptámadást a játékos elmondása szerint vagy 15 alkalommal. Emiatt 129 életereje maradt az építménynek, amikor Siont megölték a visszaérő ellenfelek, ami majdnem a győzelembe került. Végül sikerült behúzni a meccset, de ha emiatt nem jön össze, jogosan lettek volna bosszúsak.

De mi okozta a hibát?

A legnagyobb LoL-os fórumon próbálták megfejteni a hiba okát. Egyesek Sionra gyanakodtak, mások a Nexust tartották bugosnak, mivel elmondásuk szerint más hőssel, például Fiorával is így jártak. Nem lenne hihetetlen magyarázat, ugyanis akadt probléma vele az elmúlt hetekben, a hp-csökkentéssel és a regeneráció elvételével, ami miatt előfordult, hogy egy ütéssel ledöntötte néhány hős. 

Azonban az egyik kommentelő érdekes megállapítást tett: Rácsodálkozott, hogy a hiba nincs a köztudatban, ugyanis állítása szerint hónapok óta, „több, mint 10 patch óta" jelen van a játékban. Szerinte nem csak a nexus vagy egy hős okozza, hanem egy interakció. Méghozzá a Gangplank ulti, annak is a harmadik fejlesztése, amivel a szövetségesek gyorsabban mozognak benne. Amennyiben ez a fejlesztés meg van vásárolva, minden hulláma megszakítja az auto attackot. A javaslatával egyet tudunk érteni: Gangplankként kerüld ezt a fejlesztést, legalábbis ne használd így az ultid olyan helyzetben, ahol a csapattársakat hátráltatod vele, GP-csapattársként pedig minél hamarabb mozogj ki belőle. 

My AA got canceled 15 times on nexus which almost cost us the game from leagueoflegends

Nehéz megmondani, miért nem foglalkozik vele a Riot, valószínűleg nem fordul elő túl gyakran, főleg magasabb vagy kompetitív szinten. Mivel ez az utolsóként vásárolt fejlesztés (általában), sokszor a meccs sem tart annyi ideig, hogy meg tudják venni a játékosok.

Te mit gondolsz róla?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is találkoztál már a buggal?

  • 0 %
  • 83 %
  • 17 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.