EU Masters: Bölények és unikornisok az Idézők Szurdokában

EU Masters: Bölények és unikornisok az Idézők Szurdokában

A francia bajnok kényelmes helyzetben van, de a másik három együttesre élet-halál harc vár.

Ahogy azt már a nagyobb, több nemzet csapatait tömörítő League of Legends bajnokságokban (MSI, Worlds, EU Masters) megszokhattátok, a csoportkörök két félidőre oszthatóak. Az elsőben keverednek az egyes csoportok csapatai, a másodikban azonban minden egyes meccsnapon csak egyetlen kvartett kerül képernyőre. Az EU Masters 2022-es tavaszi szezonja most érkezett el ehhez a ponthoz, vagyis mától vasárnapig minden egyes nap egy-egy négyest követhettek. A dropok továbbra is várnak titeket a lolesports.com oldalán, az Esport1.hu felületén E1 pontokat zsebelhettek be, ha ott nézitek az adást!

"D" csoport, avagy az LDLC OL mögött hatalmas a versenyfutás

Egyetlen vereséget sem gyűjtött be a francia bajnok a félidőig, így remek helyzetből várhatják a mai meccseket. Mindössze egy győzelem kell számukra, hogy biztosan továbbjussanak a csoportból, de a mutatott forma alapján az lenne a meglepetés, ha nem az első helyen zárnának a nap végén. A Unicorns of Love - Sexy Edition és a BISONS ECLUB között dőlhet el a második továbbjutást érő hely sorsa, jelenleg lépéselőnyben vannak a németek. Az Atleta Esportnak matematikai esélye még van, azonban az eddigi párharcokban csak átmenetileg tudták felvenni a versenyt riválisaikkal.

Mai menetrend

17:00 - BSO vs LDLC

18:00 - ATE vs USE

19:00 - LDLC vs ATE

20:00 - USE vs BSO

21:00 - BSO vs ATE

22:00 - LDLC vs USE

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.