EU Masters: Rekklesék ma továbbjuthatnak a rájátszásba

EU Masters: Rekklesék ma továbbjuthatnak a rájátszásba

Az egykori világbajnokkal kiálló X7 Esports megfoghatatlannak tűnik, mindeközben a GamerLegion még beleszólhat Rekklesék ünneplésébe.

Tükörsima 6-0-val jutott tovább tegnap az LDLC OL a rájátszásba, ahogy a Unicorns of Love - Sexy Editionnek sem kellett igazán megizzadnia a második helyre elég 4-2-es eredményért. Ma a "B" csoport összecsapásaival folytatódik a második legrangosabb európai League of Legends bajnokság. Az EU Masters 2022-es tavaszi csoportköreiben utoljára csodálhatjátok meg Rekklesék játékát, akik számára a továbbjutás elérhető közelségbe került a zsinórban megszerezett két győzelemnek köszönhetően. Az összes mérkőzést élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén E1 pontokért.

Mi történt eddig a "B" csoportban?

Váratlan vereséggel nyitott a Karmine Corp, ugyanis a korábbi világbajnokkal kiálló X7 Esports lemosta Rekkleséket a Szurdokból. A nagy pofon után jött a bosszú, a GamerLegion és a Team Phantasma behódolt a tavalyi év bajnokának. Az X7 nem hibázott a német és a görög bajnok ellen, veretlenül várhatják a mai nap küzdelmeit. A GamerLegion nagy elvárásokkal érkezett az EUM-re, azonban a sorsolás nem kedvezett nekik. A KC-val lesznek nagy harcban ESCIKék, de ha nem képesek megújulni, akkor lehet be kell érniük a csoport harmadik helyével. A Tema Phatasma az egész főtábla egyik, ha nem a leggyengébb statisztikáival rendelkezik, óriási meglepetés lenne, ha elcsípnék valamelyik rájátszást érő helyezést.

Mai menetrend

17:00 - TP vs KC

18:00 - X7 vs GL

19:00 - GL vs TP

20:00 - KC vs X7

21:00 - GL vs KC

22:00 - TP vs X7

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Rekklesék melyik helyen végeznek a csoportban?