LoL: Újabb nagy bugot fedeztek fel a játékosok

A troll király jégoszlopa annyira hideg volt, hogy a játék is kifagyott tőle.

Azt már megszoktuk, hogy minden játék tele van kisebb-nagyobb hibákkal, bugokkal. Van amelyik teljesen ártalmatlan, és vannak sajnos azok, amik játszhatatlanná teszik az adott játékot. Utóbbiba tartozik az az újabb súlyos hiba, amit nemrég fedeztek fel a játékosok a League of Legendsben. A bug miatt mind a tíz játékos számára kifagyott a játék. Olyannyira, hogy az olyan oldalak, mint például az op.gg, nem is jelzik, hogy ez a mérkőzés valaha is megtörtént.

MI OKOZTA A HIBÁT?

[BUG] I crashed the game for all players using Trundle pillar on Sion entering a Bard portal from leagueoflegends

Elsőre ártalmatlan jelenetnek tűnik, nagyjából egyenlő állásnál, a huszadik perc környékén harcol a két csapat boton. Siont próbálják meg elkapni, aki Barddal harcolna. Bard a Varázsút segítségével átmegy a falon. Amikor Sion utánamenne, hogy üldözőbe vegye, és lerázza magáról a többi hőst. Trundle ezt megakadályozza, és a Jégoszlopot a térkapu és Sion közé rakja. Ennek következtében többeknek azonnal megáll a karaktere, de néhány másodperc elteltével mindenki mozdulatlanná válik, és nem is tud mozdulni többet. Egyedül a minionok ütik lelkesen Jhint, ám mozogni ők sem tudnak. 

Nincs egyszerű dolga a Riotnak, hogy kiszűrje az ehhez hasonló hibákat, ugyanis reprodukálni sem könnyű, annyi szerencsétlen körülmény együttállása kell hozzá. Ez persze nem vigasztalja azokat a játékosokat, akik találkoznak vele.

Mi a véleményed a hibáról? Találkoztál már hasonlóval?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már hasonló buggal?

  • 0 %
  • 7 %
  • 29 %
  • 64 %