Alighanem ő rendelkezik a legtöbb speciális lappal a FIFA 22-ben

Alighanem ő rendelkezik a legtöbb speciális lappal a FIFA 22-ben

Ezzel pedig már lassan kitehetne egymaga is egy teljes kezdőt a játékban.

Ha találgatnod kellene, akkor lehet, hogy nem az első három jelölted között lenne az itt látható labdarúgó, de ez nem a te hibád, hiszen az EA Sports nem feltétlenül a legkövetkezetesebb a speciális kártyák osztogatása terén. Mindenesetre minden esztendőre jutnak olyan játékosoknak, akik megérdemelten kapnak jóval több ilyen lapot, illetve az fejlesztők agymenése révén tesznek szert rá valamilyen okból kifolyólag.

A FIFA 22-ben úgy tűnik ez a megtiszteltetés Christopher Nkunkut érte, miután egy híján már 11 verzióval rendelkezik a mostani részben. Tehát, ha kap még egy lapot, akkor ki lehet belőle rakni egy teljes kezdőcsapatot is. Ez nem új keletű dolog, hiszen minden évben voltak erre példák. Mindenesetre a még mindig csak 24 esztendős Nkunku az AS Marollesben kezdte pályafutását, majd átkerült előbb egy rövid időre a RCP Fontainebleau-ba, utána pedig a PSG-hez. Itt a felnőtt csapatba 3 évet játszott, mielőtt 2019-ben leigazolta volna őt a Szoboszlai Dominiket, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is a soraiban tudó RB Leipzig.

A FIFA 22-ben Nkunku a sima gold 81-es rating után kapott még TOTW (2x), Rulebreakers (2x), POTM (3x), TOTGS, Headliners kiadásokat, így a legutolsó hónap játékosaként bezsebelt kártyája az már 91-es értékelésű. Egy játékos egyébként fel is vázolta, hogyha érkezik neki még egy, akkor teljes kezdőt lehet belőle kirakni.

Ez a sorozatra nézve egyébként nem szenzáció még, hiszen a korábbi részekben is voltak már jó sok verzióval rendelkező futballisták:

  • Salah 14-et kapott a FIFA 18-ban
  • Van Dijk 13-at kapott a FIFA 19-ben
  • Haaland 12-őt kapott a FIFA 21-ben és 13-at a FIFA 20-ban
  • Higuain szintén 12-őt kapott a FIFA 16-ban

Nektek megvan Nkunku bármelyik lapja?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!