Történetközpontú és akciódús előzetest kapott a Buzz Lightyear film

Történetközpontú és akciódús előzetest kapott a Buzz Lightyear film

A Disney és a Pixar közös produkciója június 17-én kerül a mozikba. 

Tavaly ősszel a Pixar mindenkit meglepett azzal, hogy egy nem mindennapi előzményfilmet jelentettek be a kritikailag és pénzügyileg is rendkívül sikeres Toy Story franchise-hoz. A 2016 óta készülő projekt Buzz Lightyeart helyezi a fókuszba, illetve azt az űrhajóst, akiről Andy játékbabáját mintázták. Az eddig érkezett kedvcsinálóból és az első előzetesből nem sok mindent tudtunk meg arról, mire is számíthatunk, nemrég azonban befutott egy hosszabb ajánló, melyből megtudhatjuk, hogy a címszereplő és expedíciója egy bolygón vesztegel, a megoldást pedig egy kísérleti repüléstől várják. Természetesen a hajtóműpróba félre megy, Buzz pedig egy idegen bolygón találja magát, térben és időben is végtelenül messze társaitól. 

A projekt rendkívül jó kezekben van, ugyanis a forgatókönyvet az Agymanók, a Fel!, a Szörny Rt., illetve a Lelki ismeretek direktora, Pete Docter terelgeti, a főbb szinkronszerepekben pedig Chris Evants, Kekek Palmert, James Brolint, továbbá Taika Waititit hallhatjuk. Érdekesség, hogy a rendezéssel megbízott Angus MacLane elmondása alapján a Lightyear olyan szerepet tölt be a Toy Story univerzumában, mint a Star Wars a mi világunkban és Andy a film megtekintése után vált Buzz karakterének rajongójává. A premier dátum egyébként június 17. és a művet akár 3D-ben is élvezhetjük majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti moziban nézitek majd Buzz kalandjait?

  • 0 %
  • 100 %
Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.