EU Masters: Ma következnek a legszorosabb csoport utolsó meccsei

Ebben a csoportban tényleg bárki megverhet bárkit.

Ha csak az első félidő eredményeit veszitek alapul, akkor egyértelműen a legszorosabb csoport következik az EU Masters 2022-es tavaszi szezonjának mai meccsnapján. A "C" jelű kvartettben jelenleg két csapat áll 2-1-es mérleggel, a másik két együttes 1-2-es eredményt tud felmutatni. A váratlan vereségek kiélezetté és kiszámíthatatlanná tették a versenyfutást a továbbjutást érő helyezésekért. Hiába tartották az egész torna egyik legnagyobb favoritjának a Fnatic TQ és a Team BDS Academy csapatait, egy jó taktikával őket is el lehet kapni.

Hogy került átmenetileg a "C" csoport élére a Bifrost?

A Play-Inből bejutott ötös a főtábla első mérkőzésén még kereste a helyét, azonban utána zsinórban két győzelmet söpörtek be. A Team ESCA Gaming elleni siker annyira nem, de a BDSA elleni mindenképpen meglepetésként könyvelhető el. Crownshot sem tudta kihúzni a bajból a többieket, így a Bifrost jó helyzetből várhatja a folytatást. A csoport legnagyobb esélyese továbbra is a Fnatic TQ, akik egy hatalmas dobás után maradtak alul a lengyel Team ESCA Gaming ellen, így nem tudták veretlenül zárni a múlt hetet. A BDSA-nak újra kell tervezni a taktikákat, mivel hátrányban vannak a riválisaikkal szemben, a TEG-nek jobban össze kell szednie magát a korai szakaszban, mert a Fnatic TQ még egyszer nem nyújtja majd tálcán számukra a győzelmet.

Mai menetrend

17:00 - BFR vs FNTQ

18:00 - TEG vs BDSA

19:00 - FNTQ vs TEG

20:00 - BDSA - BFR

21:00 - BFR vs TEG

22:00 - BDSA vs FNTQ

Ne feledjétek, hogy a dropok továbbra is várnak titeket a lolesports.com oldalán, emellett az Esport1.hu felületén E1 pontokat zsebelhettek be, ha ott nézitek az élő, magyar streamet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat végez a csoport élén?