Láthatatlan védő ellen még a FIFA 22-ben is nehéz játszani

Láthatatlan védő ellen még a FIFA 22-ben is nehéz játszani

Nem csalás, nem ámítás tényleg létezik ez a jelenség, egy újabb glitch borzolja ugyanis a játékosok kedélyét.

Két kezünkön sem tudjuk már megszámolni, hogy hányféle buta hibával találkoztunk a legújabb FIFA rész kapcsán is, de úgy látszik még nincs vége a hajmeresztő sorozatnak. Egy játékos ugyanis feltöltött egy videót, melyben egy újabb fura glitchre hívta fel a figyelmet. A legmisztikusabb az egészben, hogy nem igazán van rá magyarázat, de szerencsére ez egyelőre csak egyszeri alkalom volt.

A felhasználó állítása szerint a védő még ott futkározott az első félidőben a gyepen, aztán a második játékrészben nem csak eltűnt, de több furcsaságot is észlelni lehetett. Azzal folytatódott a dolog, hogy a kommentátorok egyszer csak abbahagyták a közvetítést. Majd nem sokkal később az eredményjelző is eltűnt, ráadásként pedig a nézőközönség is elhallgatott teljesen – bár a videóban még hallani lehet őket. Erre megoldásként szüneteltetni akarta a meccset, de ez meg nem működött, nem lépett vissza a pause menübe a játék. A végére szétesett a szoftver és time out révén befagyasztotta a találkozót, pedig 3:1-re vezetett a videót feltöltő személy.

Mindenesetre mókás és egyben fura látni, hogy egy kiugratásnál tényleg keresztezte az átadást egy láthatatlan védő, amelyről az sem derült ki, hogy ellenfele látta-e továbbra is a saját hátvédjét vagy sem.

Azért persze mémek is születtek belőle rögtön, az egyik kommentelő például egyből éles megállapítást tett:

"Gondolom ez Harry Maguire? Hiszen ő láthatatlan a legtöbb Manchester United mérkőzésen."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!