LoL: 23 nap alatt elérte a Challenger rangot Bausffs Koreában

LoL: 23 nap alatt elérte a Challenger rangot Bausffs Koreában

Egy hónap sem kellett a svéd streamernek, hogy különleges játékstílusával meghódítsa Koreát.

Európa után a koreai szerveren is elérte a Challenger rangot Bausffs. A svéd streamer hírhedt különleges játékstílusáról. Sion topot játszik általában, ám olyan orgyilkos tárgyakat vásárol rá, mint például Youmuu szellemkardja vagy a Portyázó karma. Ugyan a high risk-high reward stílusnak köszönhetően sokszor meghal, és a kda-ja alacsony, a győzelmi százaléka ennek ellenére magas.

Több másik streamerrel együtt április 1-jén ment át a koreai szerverre. Ugyan Európában évek óta Challenger volt, sokan úgy gondolták, hogy a világ legjobbjai ellen nem tudja megvalósítani ezt a taktikát, és nem lesz sikeres. Úgy tűnik sikerült neki és rácáfolt a kétkedőkre, ráadásul 23 nap alatt. A legnézettebb LoL streamer Twitchen ezalatt az időszak alatt sem szerzett világrengető statisztikákat, 5 gyilkosságra 9 halál és 3,9 assziszt jutott Sionnal, ám emellé 59% win rate társult.

Fordult már azonban elő vele olyan, hogy a játék szándékos öngyilkosságnak vélte a sok halálát, és rövid időre bant is kapott érte a Riottól még 2021 januárjában.

A 22 éves játékos nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években, komoly közösséget épített ki Twitchen. 655 ezren követik, és nem titkán eléri a 40 ezer nézőt is egyidejűleg. Köszönheti ezt többek között az egyedi és szórakoztató játékstílusának. A sikeressége inspirált másokat, és egyre többen próbálnak meg szintén AD Sion toppal feljebb jutni a ranglétrákon.

Te szoktad nézni a streamjeit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktad nézni Bausffs streamjeit?

  • 81 %
  • 19 %
  • 0 %
  • 0 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.