Tovább

Tovább "építi" az univerzumát a Sony: jön a Venom 3 és a szupererős pankrátor

Tom Hardy visszatérése Eddie Brockként nem is volt kérdéses, de feltűnik majd a vásznon Kraven és El Muerto is a közeljövőben.

A Venom filmek olyanok lettek amilyenek, de az biztos, hogy Tom Hardy üde színfoltja volt ezeknek a produkcióknak, bár az első rész szerethetősége és élvezhetősége a folytatásra eléggé visszaesett. Remélhetőleg a következő epizód pozitív irányba viszi majd tovább a szimbióta kalandjait már, ami a minőséget illeti. Pénzügyileg mindenképp megérte leforgatni az eddigi alkotásokat, bár a visszajelzések már korántsem voltak ennyire üdítőek, de ez nyilván nem tántorítja el a kiadót. Egyelőre viszont nincs hivatalos bejelentés arról, hogy a rajongók mikor láthatják újra Venomot akció közben.

A Venom 3 CinemaCon-os megerősítése egyértelműen azt jelenti, hogy a Sony folytatja a terveit, miszerint szeretnék ténylegesen felépíteni a saját Pókember-univerzumukat. A stúdiónak 2022 hátralévő részében egyetlen Marvel-film sem szerepel a naptárjában, de 2023 nagyon szólhat. Már csak azért is, mert sikerült megnyerni Aaron Taylor-Johnsont Kraven, a vadász szerepére, melyet már el is kezdtek forgatni, valamint Dakota Johnson a Madame Web csapatához csatlakozott, miközben a Spider-Man: Across the Spider-Verse a csúsztatást követően szintén 2023-ban várható.

Rajtuk kívül egy nem mindennapi alak is bemutatkozik a nagyvásznon. El Muerto egy szuperképességekkel rendelkező pankrátor igazából, aki az erejét a a felmenői által ráhagyott maszk formájában örökölte, ami a Marvel hivatalos oldala szerint emberfeletti erőt ad neki. A képregényekben Juan-Carlos Estrada Sanchez néven ismert El Muerto egy bitang birkózó és a történet szerint El Muerto magával Pókemberrel is ringbe szállt már. Erre a szerepre Benito Antonio Martínez Ocasiot kérték fel, akinek művészneve egyszerűen csak Bad Bunny. Ez a film 2024. januárjában várható.

Kérdéses egyébként, hogy mire lesz képes a Sony a saját univerzumának felépítése kapcsán, hiszen míg a Venom legalább a kasszáknál jól teljesített, addig a többször is elhalasztott, végül 2022 tavaszán bemutatott Morbius minden téren hatalmas buktának bizonyult. A Rotten Tomatoes oldalán 16%-ot kapott a kritikusoktól, bár a nézők 71%-ának tetszett, míg a Metacriticen 35 pontnál állt meg az előbbi és 6.4-es értékelésnél az utóbbi szekcióban. Ráadásul a több, mint 3 hét alatt világszinten mindössze 156 millió dollárt sikerült vele összekalapoznia, ami szintén arra utal, hogy jóval kevesebben voltak rá kíváncsiak, mint azt valószínűleg a Sony gondolta. Remélhetőleg ez csak egyszeri félresiklás volt és a következő filmeknél már jobban odateszik majd magukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!