LoL: Teljesen kikerül az Arcane a Netflix kínálatából?

LoL: Teljesen kikerül az Arcane a Netflix kínálatából?

Nagy veszteségeket könyvelt el a Netflix, leépíti animációs részlegét, ám ez az Arcane-t nem érinti.

A Netflix egy „válságon" megy keresztül, a részvényeik is zuhantak és rengeteg előfizetőt is elvesztettek. Emiatt úgy döntöttek, hogy az animációs részlegüket leépítik. Rengeteg dolgozót elbocsátottak, és várva várt sorozatokat és projekteket töröltek. 

A Riot bejelentése alapján, azonban az Arcane-rajongók megnyugodhatnak, kedvenc sorozatuk folytatódik tovább.

A második évad forgatása gőzerővel folyik, hivatalos megjelenési dátum még nincs, remélhetőleg jövőre már láthatjuk az új epizódokat, azonban könnyen előfordulhat, hogy már nem a Netflixen. A siker-sorozat teljes egészében elválik a videóstreaming-szolgáltatótól és a Riot „teljes egészében a francia Fortiche stúdióval együtt gyártja a sorozatot". Arról egyelőre nem érkezett hivatalos hír, hogy a Riot vizsgálja-e az új forgalmazási szerződést vagy sem.

Az év elején a Riot tulajdonképpen közvetlenül az Arcane fejlesztőstúdiójába, a Fortiche-ba fektetett be, és azt tervezi, hogy évtizedekig" együtt fog dolgozni az animációs csapattal. Ez magában foglalja majd a további Arcane évadokat, valamint spinoff sorozatokat, potenciális animációs filmeket és rengeteg mást is.

Ez jó hír a rajongók számára. Az Arcane 2021 egyik legjobb, és legnépszerűbb sorozata volt, széles réteget fogott meg. Az IMDB-n is 9,6-os értékelésen áll. Ezek után azért nem meglepő, hogy mindenképpen megmentették a projektet, és kap folytatást. Türelmetlenül várjuk.

Te nézted az első évadot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a második évadot?

  • 65 %
  • 20 %
  • 8 %
  • 8 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.