Hirdetés

Üzlet: Hide the Pain Harold sem marad ki az NFT világából

Tehetséges művészeket toboroz Hide the Pain Harold, hogy NFT-ket készítsenek neki.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A világ minden pontjáról várja a festők, digitális és utcai művészek jelentkezését Hide the Pain Harold, azaz a világ egy leghíresebb mémjét megformáló Arató András. A jelentkezők feladata, hogy NFT-ket, azaz non-fungible tokenet hozzanak létre, amelyeket később értékesítenek a piacon. Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen platformon kell létrehozniuk az alkotásokat a művészeknek, azonban az már biztosra vehető, hogy ezeknek valamilyen módon Hide the Pain Haroldhoz kell kapcsolódniuk.

A HVG.hu online portálnak Pető Zdenkó, Aratás András menedzsere elmondta, hogy az alkotások digitális és fizikai formában az új tulajdonosoknál landolnak, valamint extra Hide the Pain Harold relikviákat is bezsebelhetnek azok, akik szeretnének beszállni a Harold NFT-kbe. Ez már nem az első olyan kezdeményezés, hogy egy-egy híressé vált mém NFT formában valakinek a tulajdonába kerül. Korábban "Grumpy Cat" 100 000 dollárért,  a "Disaster Girl" 500 000 dollárért került egy vásárlóhoz.

Ugyan az NFT-k gyakorlatilag végtelen példányban fellelhetőek a digitális térben, az eredeti változatból csak egyetlen darab van, amelyet őrületes összegekért értékesítenek. Hide the Pain Harold NFT-ből rögtön 10 darab, bizonyos szempontok alapján azonos, de mégis különböző példány készül, amelyre jó eséllyel szintén hatalmas összegekért csaphatnak majd le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te találkoztál élőben a V4 Future Sports Festivalon Hide the Pain Harolddal?

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Üzlet - Rekordot jelentő részvételi arány a 2022-es népszámláláson (X)

November 28-án véget ért a 16. népszámlálás Magyarországon, amely rekordnagyságú internetes kitöltési aránnyal zárult. Az idei összeírás volt az utolsó, hagyományos értelemben vett népszámlálás, a következő már adminisztratív adatforrások használatával, a lakosságra háruló feladat nélkül zajlik majd.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!