Üzlet: Hide the Pain Harold sem marad ki az NFT világából

Üzlet: Hide the Pain Harold sem marad ki az NFT világából

Tehetséges művészeket toboroz Hide the Pain Harold, hogy NFT-ket készítsenek neki.

A világ minden pontjáról várja a festők, digitális és utcai művészek jelentkezését Hide the Pain Harold, azaz a világ egy leghíresebb mémjét megformáló Arató András. A jelentkezők feladata, hogy NFT-ket, azaz non-fungible tokenet hozzanak létre, amelyeket később értékesítenek a piacon. Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen platformon kell létrehozniuk az alkotásokat a művészeknek, azonban az már biztosra vehető, hogy ezeknek valamilyen módon Hide the Pain Haroldhoz kell kapcsolódniuk.

A HVG.hu online portálnak Pető Zdenkó, Aratás András menedzsere elmondta, hogy az alkotások digitális és fizikai formában az új tulajdonosoknál landolnak, valamint extra Hide the Pain Harold relikviákat is bezsebelhetnek azok, akik szeretnének beszállni a Harold NFT-kbe. Ez már nem az első olyan kezdeményezés, hogy egy-egy híressé vált mém NFT formában valakinek a tulajdonába kerül. Korábban "Grumpy Cat" 100 000 dollárért,  a "Disaster Girl" 500 000 dollárért került egy vásárlóhoz.

Ugyan az NFT-k gyakorlatilag végtelen példányban fellelhetőek a digitális térben, az eredeti változatból csak egyetlen darab van, amelyet őrületes összegekért értékesítenek. Hide the Pain Harold NFT-ből rögtön 10 darab, bizonyos szempontok alapján azonos, de mégis különböző példány készül, amelyre jó eséllyel szintén hatalmas összegekért csaphatnak majd le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál élőben a V4 Future Sports Festivalon Hide the Pain Harolddal?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.