Üzlet: Hide the Pain Harold sem marad ki az NFT világából

Tehetséges művészeket toboroz Hide the Pain Harold, hogy NFT-ket készítsenek neki.

A világ minden pontjáról várja a festők, digitális és utcai művészek jelentkezését Hide the Pain Harold, azaz a világ egy leghíresebb mémjét megformáló Arató András. A jelentkezők feladata, hogy NFT-ket, azaz non-fungible tokenet hozzanak létre, amelyeket később értékesítenek a piacon. Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan milyen platformon kell létrehozniuk az alkotásokat a művészeknek, azonban az már biztosra vehető, hogy ezeknek valamilyen módon Hide the Pain Haroldhoz kell kapcsolódniuk.

A HVG.hu online portálnak Pető Zdenkó, Aratás András menedzsere elmondta, hogy az alkotások digitális és fizikai formában az új tulajdonosoknál landolnak, valamint extra Hide the Pain Harold relikviákat is bezsebelhetnek azok, akik szeretnének beszállni a Harold NFT-kbe. Ez már nem az első olyan kezdeményezés, hogy egy-egy híressé vált mém NFT formában valakinek a tulajdonába kerül. Korábban "Grumpy Cat" 100 000 dollárért,  a "Disaster Girl" 500 000 dollárért került egy vásárlóhoz.

Ugyan az NFT-k gyakorlatilag végtelen példányban fellelhetőek a digitális térben, az eredeti változatból csak egyetlen darab van, amelyet őrületes összegekért értékesítenek. Hide the Pain Harold NFT-ből rögtön 10 darab, bizonyos szempontok alapján azonos, de mégis különböző példány készül, amelyre jó eséllyel szintén hatalmas összegekért csaphatnak majd le.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Te találkoztál élőben a V4 Future Sports Festivalon Hide the Pain Harolddal?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Üzlet - A szép haj titka – Milyen samponra van szükségem?

A hajápolás sokunk számára kiemelt szerepet kap a mindennapok során, hiszen valamennyien szeretnénk csodálatos hajkoronával tündökölni. Azonban korántsem biztos, hogy elérjük a kívánt eredményt, ha nem megfelelő termékeket használunk.

Üzlet - Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

A mindennapok során számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni az emlékeinkben. Azonban a memóriánk nem annyira megbízható, mint amennyire szeretnénk, és emiatt sok emlék feledésbe merül. Pontosan ezért érdemes rögzíteni a legfontosabb pillanatokat. Erre nyújt lehetőséget a baba emlékőrző.

Üzlet - Hasznos tippek a tudatos táplálkozáshoz

A megfelelő étkezés és testmozgás az egészséges életmód alapvető elemeinek számítanak, vannak viszont, akik nehezen tudják rávenni magukat az életmódváltásra. Sokszor azonban már a kisebb változtatások is szembetűnő eredményt okozhatnak, ami meghozhatja a kedvünket a folytatáshoz. Ha Te is szeretnél a tudatos életmód ösvényére lépni, tarts velünk!