Egy hét sem telt el és máris visszalépett a Halálos iramban 10 rendezője

Egy hét sem telt el és máris visszalépett a Halálos iramban 10 rendezője

Vin Diesel épp Justin Linnel promózta a forgatások kezdetét és az akkor még a rendezői székben ülő úriember szerint a legjobb résznek vágtak neki. 

Ezek szerint mégsem stimmelt minden, ha a Fast & Furious 10 rendezője, Justin Lin néhány nappal a forgatás megkezdése után kilépett a projektből. Na jó ez nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis csak a rendezést mondta vissza, producerként még részt vesz a munkálatokban. Érdekes ennek ellenére a döntése, hiszen a Universal egyik legsikeres sorozatáról van szó, amely most a dupla epizóddal a végéhez közeledik. A stúdió korábban bejelentette, hogy a Fast & Furious 10 és 11 lesznek az autós saga utolsó fejezetei. A kétrészes befejezésben Vin Diesel természetsen visszatér Dominic Toretto szerepébe, de rajta kívül olyan nagy nevek is feltűnnek még a filmben, mint Jason Momoa vagy Charlize Theron, aki a 9 epizódban amolyan fő ellenfélként igyekezett megbontani a családi egységet. Az a film még Lin rendezésében készült el, de úgy tűnik a két végső epizódhoz most új rendezőt kell találnia a csapatnak. Emiatt a munkálatokat is fel kellett függeszteni.

Részletekbe egyik fél sem ment bele, de nagyjából annyi kiderült, hogy kreatív különbségek és nézeteltérések miatt hozta meg döntését Lin. A tervek szerint most egy darabig a háttérmunkálatok folynak tovább, miközben a gyártás átmenetileg szünetel, amíg megtalálják az új rendezőt. Tárgyalások már zajlanak néhány potenciális jelölttel, de nevekről egyelőre nincs pontos információ. Lin egyébként a következő nyilatkozatot osztotta meg a Twitteren:

"A Universal támogatásával hoztam meg ezt a nehéz döntést, hogy visszalépek a FAST X rendezői posztjáról, de producerként a projektnél maradok. 10 év és öt film alatt a legjobb színészekkel dolgozhattam együtt, valamint a legjobb mutatványokat és a legjobb autós üldözéseket tudtuk leforgatni. Személy szerint, ázsiai bevándorlók gyermekeként büszke vagyok arra, hogy a filmtörténelem legváltozatosabb franchise-ját segítettem felépíteni. Örökké hálás leszek a fantasztikus szereplőknek, a stábnak és a stúdiónak a támogatásukért és azért, hogy a FAST család részese lehettem."

Ti kit látnátok szívesen a rendezői székben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!