Az új Doctor Strange előzetes végre megválaszolt egy fontos kérdést

Az új Doctor Strange előzetes végre megválaszolt egy fontos kérdést

Alig több, mint egy hét és végre láthatjuk majd a 2016-os Doctor Strange folytatását.

Kilenc nap és a magyar mozikba is megérkezik a Doctor Stranger in the Multiverse of Madness, az MCU legújabb felvonása. Őrült izgalommal várják már a filmet a rajongók, ami valószínűleg sok kérdést megválaszol majd a Marvel multiverzumát illetően, ugyanakkor az is biztos, hogy még több kérdést teremt majd, ugyanebben a témában.

Közel a premier, a Marvel pedig kidobta az új TV-spotok egyik utolsó, ám annál fontosabb darabját. Harminc másodperc a videó, a Karl Mordót alakító Chiwetel Ejiofornak azonban van egy nagyon fontos mondata.

„Az Illumináti."

Ezzel most először ismerte el a Marvel, hogy a képregényekből már ismert Illumináti tevékenykedik az MCU-világában, pontosabban világaiban is. A 2005-ben bemutatkozott titkos társaság az árnyak közül mozgatta és mozgatja a szálakat a képregények lapjain, tagjaik között pedig olyan hősöket találunk, mint Iron Man, Professor X, Mister Fantastic, Captain America, Black Ant vagy éppen Beast.

Hogy pontosan kik lesznek az MCU-féle Illumináti tagjai és, hogy pontosan milyen szerepet töltenek majd be, az egyelőre rejtély, de már a puszta létezésük is izgalmas. Alig várjuk, hogy végre lássuk a filmet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megnézed majd moziban az új Doctor Strange filmet?

  • 33 %
  • 67 %