LoL: 11 új skint mutatott be a Riot, EDG és High Noon tematika a láthatáron

LoL: 11 új skint mutatott be a Riot, EDG és High Noon tematika a láthatáron

Ha szeretitek a cicákat, akkor az EDG Yuumit garantáltan nektek találták ki.

Megérkeztek a League of Legends hivatalos teszt szerverére, a PBE-re a legújabb hőskinézetek. Az EDG 2021-es világbajnoki címét ünneplő skinek mellett bemutatott a Riot Games 6 darab vadonatúj High Noon kozmetikai tartalmat is. A Prestige változatot ezúttal Talon kapja, legutóbb a dzsungelesek közül Volibear örülhetett hasonló extrának.

EDG Aphelios - 1350 RP

EDG Graves - 1350 RP

EDG Viego - 1350 RP

EDG Yuumi - 1350 RP

Külön érdekesség, hogy az első kicsit szokatlan EDG Yuumi kifejezetten Meiko kérésére néz ki úgy, ahogyan. A kínai támogató küldött anyagokat a saját cicájáról, a grafikusok és animátorok addig ügyeskedtek, hogy a játékon belül sikerüljön egy közel tökéletes másolatot létrehozni a világbajnok háziállatáról. Az már csak hab a tortán, hogy Meiko simogatja a cicát hazatérésnél, minden gyógyításnál meg a közönség hangját lehet hallani.

EDG Zoe - 1350 RP

High Noon Katarina - 1350 RP

High Noon Leona - 1820 RP

High Noon Mordekaiser - 1350 RP

High Noon Talon - 1350 RP

High Noon Talon Prestige Edition

High Noon Varus - 1350 RP

A rengeteg új tartalom egyelőre a PBE-n érhető el, az éles szerverekre a 12.9-es frissítéssel, május 12-én csütörtökön vagy május 21-én pénteken kerülhet be.

Az alábbi galériában az összes EDG és 2022-es High Noon chromát, valamint további extra kozmetikai tartalmakat tekinthettek meg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!