Hardver: Itt a Rapture, a legújabb gamer márka

Székek, asztalok, billentyűzetek, egerek és más kiegészítők találhatóak a kínálatban. 

A napokban a prágai Comic-Con fesztiválon bemutatkozott a Rapture – a számítógépes játékok szerelmeseinek szánt új márka. A Rapture márkájú gamer székek, asztalok, egerek, billentyűzetek, monitortartók és más kiegészítők új színt hoznak az Alza már eddig is változatos, széles kínálatába. A vállalat a Rapture bevezetésével mind a rendszeres, mind az alkalmankénti játékosok minőségi és megfizethető felszerelések iránti növekvő igényének eleget tesz. 

Csehország legnagyobb popkulturális fesztiválján, a Comic-Con Prague-on az Alza bemutatta legújabb saját márkáját, a Rapture-t. Magyarország harmadik legnagyobb e-kereskedőjének kínálata gamerek igényeihez igazított termékekkel, például speciális székekkel és asztalokkal, billentyűzetekkel, egerekkel, kormányokkal és monitortartókkal bővül. A termékek formaterve kifejezetten a gamerek igényeit követi, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre, az ergonómiára, a tartósságra és a kiváló alkatrészekre. A Rapture portfóliója az év folyamán tovább növekszik majd, ám már most is számos perifériát és egyéb, nagymértékű kompatibilitást és dizájnos külsővel rendelkező terméket kínál ideális árérték aránnyal.

„A gaming az Alza egyik hosszú távon is nagyon sikeres és dinamikusan növekvő szegmense" – mondta Takács Csaba, az Alza magyarországi vezetője, hozzátéve: „A világjárvány tovább növelte az érdeklődést a számítógépes játékok iránt, ezért kínálunk mind kivitelében, mind a technikai jellemzők alapján kifejezetten gamerek számára kifejlesztett kiegészítőket. Az ügyfelek csak a tavalyi évben több mint 4 milliárd cseh korona értékben vásároltak játékokat, konzolokat, játék PC-ket, laptopokat és speciális gaming kiegészítőket az Alzánál."

„A Rapture, az Alza többi saját márkás termékéhez hasonlóan cégünk filozófiájának képviselője. Kizárólag olyan termékeket készítünk, amelyeket saját magunk is szívesen megvásárolnánk, amelyek lázba hoznak bennünket, és amelyekre maradéktalanul büszkék lehetünk” – jelentette ki Jan Rajdl, a saját márkák üzletfejlesztési vezetője. „Mivel a teljes gyártási folyamatot a termékek tervezésétől a csomagolásig mi irányítjuk, így pontosan olyan termékeket tudunk kínálni, amelyek még nincsenek jelen a piacon, vagy nem létezik belőlük vonzó árérték arányú változat. Tapasztalataink, valamint vásárlóink visszajelzései is azt mutatják, hogy ügyfeleink keresik ezeket az árucsoportokat" – tette hozzá.

Kellemes játékélmény mindenkinek

A Rapture székek kollekciója jelenleg hét különböző kivitelű modellt tartalmaz, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb változatot. Vannak junior játékosok számára tervezett székek, amelyek teherbírása legfeljebb 100 kilogramm, illetve megtalálhatók a magasabb gamerek számára kifejlesztett modellek, széles háttámlával és nemcsak magasságban, hanem oldalirányban, mélységben és szögben is állítható karfákkal. Választhatunk műbőr borítású, az ülőrészen perforált, ezáltal kiváló szellőzést biztosító vagy textil kárpitozású változatok közül. A Rapture gamer székek és fotelek árai 64 090 Ft-tól kezdődnek.

Egyetlen gamer sarok sem lehet teljes egy megfelelő kialakítású gaming asztal nélkül, amelyen a géptől kezdve a monitorokon keresztül az összes kiegészítőig minden kényelmesen elfér, és emellett kiváló ergonómiát is kínál. A Rapture jelenleg három modellt kínál fekete vagy piros-fekete színben, az árak 59 290 forinttól kezdődnek. Az asztalok természetesen állítható magasságú lábakkal, kábelvezetőkkel, italtartókkal és a fejhallgató számára kialakított kampóval is rendelkeznek. Az Aurora nevű modell emellett stílusos, nálunk egyelőre ritkaságszámba menő RGB háttérvilágítással is rendelkezik.

Az egyéb Rapture kiegészítők között meg kell említeni a gamer egereket, billentyűzeteket, alátéteket és monitortartókat is.

Az új Rapture márka az Alza saját számítógépes konfigurációira, az ALZA PC sikerére épít, amelynek tavalyi eladásai csaknem 50%-kal növekedtek, és összesen több mint 21 000 darab talált gazdára belőlük. A 2021-es év három legkelendőbb gamer PC-je az Alza GameBox Core RTX3060 Ti+, az Alza GameBox Core RTX3070 és az Alza Gamebox Ryzen RTX3070 voltak. A gaming részleg teljes bevétele meghaladta a 4 milliárd cseh koronát, ezáltal az Alza legnagyobb forgalmú szegmensei közé tartozik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Gearcoupon

Kövess Minket!



Neked van külön gamer asztalod?