Erre a hétre is jutott FIFA 22 hiba, ilyen a Squad Battles AFK Glitch

Erre a hétre is jutott FIFA 22 hiba, ilyen a Squad Battles AFK Glitch

Nem a legegyszerűbb megvalósítani, de ha sikerül a jutalom nem marad el, könnyed győzelem ütheti a markotokat.

Itt van a tavasz, itt van újra, de ahelyett, hogy szépen stabilizálódna az EA Sports üdvöskéje, ehelyett újabb és újabb problémákba botlanak bele a közösség tagjai. Persze ez is csak megközelítés kérdése, mert a fejlesztőknek ez tényleg gond, de a játékosoknak már nem biztos. A lényeg, hogy ezzel a metódussal gyakorlatilag gond nélkül lehet "farmolni" az SB meccseket.

Egy játékos nem csak megemlítette, hogy létezik ez a glitch, de alaposan be is számolt róla miként működik és néhány mérkőzést követően arra a megállapításra jutott, hogy számára használható. A bejegyzésre adott válaszok között pedig többen is jelezték, hogy nekik is bevált. A posztot kiíró játékos leginkább ezt a játékmódot preferálja az Icon Swaps promó miatt.

Nagyjából a következőről szól ez a dolog:

Gólszerzés után arra kell törekedni, hogy az ellenfél a térfelén legyen a labda, tehát újabb támadást kell indítani. Miután az ellenfél összes játékosa a saját térfelén már csak "egyetlen dolgot" kell tenni.

"Passzold vissza a labdát egy védőnek és kezdj el körözni a labdával (ball rolling), de úgy hogy mind a két térfelet érinted ezen mozdulat sor alatt."

Egy videóban be is mutatta a módszert, ami közben látszik, hogy a mesterséges intelligencia nem tud mit kezdeni a helyzettel. Arra viszont ügyelni kell, hogy a körözés elkezdése pillanatában csak egy játékos presszionálja a labdát birtoklót. A videóban egy 73-as ratingű ezüst csapat (90-es chem) ellen tolta éppen a posztoló, így nem árt letesztelni esetleg erősebbekkel szemben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!