Ezeket az alkotásokat ajánljuk a HBO Max májusi kínálatából

Ezeket az alkotásokat ajánljuk a HBO Max májusi kínálatából

A streaming platform népszerű kasszasikerekkel és saját gyártású sorozatokkal támad a hónapban. 

Lassan két hónapja annak, hogy a Warner Bros. által üzemeltetett HBO Max megérkezett Magyarországra és annak ellenére, hogy a platform korántsem tökéletes, folyamatosan kerülnek fel rá az új tartalmak, ezzel csábítva a felhasználókat. Májusban is remek sorozatokra és filmekre számíthatunk és szolgáltató által kiadott nagyon hosszú listából kiválogattuk, mire is lesz érdemes odafigyelni ebben a hónapban. A szóban forgó alkotásokat a teljesség igénye nélkül válogattuk össze, vágjunk is bele! 

007 Nincs idő meghalni - Május 1. 

Daniel Craig utolsó James Bond alakításának igencsak hányattatott sorsa volt, mivel Danny Boyle rendező távozása után a premiert rögtön eltolták fél évvel, 2020-ban pedig jött a koronavírus világjárvány és az alkotás csak tavaly szeptemberben került a mozikba. A körülmények miatt a film pénzügyileg alulmúlta a 2015-ös Spectre és az azt megelőző Skyfall számait, a kritikusok azonban zömmel pozitív véleménnyel voltak róla. Érdekesség, hogy a Nincs idő meghalni mellett a titkosügynök további 24 egészestés kalandja is felkerül a kínálatba, így akár az egész sorozatot is ledarálhatjuk. 

Elfelejtett nemzedék - Május 1. 

Aracsi Norbert rendező fesztiváldíja rövidfilmje négy magyar katona sorsát mutatja be a második világháború végnapjaiban, emléket állítva a borzalmakat átélt nemzedéknek. Az alkotás főbb szerepeiben Cservák Zoltánt, György Dávid Zoltánt, Hajduk Károlyt, továbbá Jászberényi Gábort láthatjuk, a játékidő csupán 25 perc, a mondanivaló azonban örökérvényű. 

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) - Május 8. 

A 2014-es fekete komédia a legendás Alejandro González Iñárritu író-rendező egyik legjobb munkája és a történet során megismerhetjük a Michael Keaton által alakított Riggan Thomsont, aki egykoron világhírnévre tett szert a Birdman szuperhősfilmekkel, idővel azonban egy lecsúszott és mellőzött színésszé vált. A magával ragadó és fordulatos történetben olyan sztárok tűnnek fel, mint Edward Norton, Zach Galifianakis, Naomi Watts, vagy az élete egyik legjobb játékát nyújtó Emma Stone, mindemellett a rendező különleges operatőri trükköket használt és egy olyan élményt kínál, amit kár lenne kihagyni. 

Legendás állatok: Dumbledore titkai

A Legendás állatok franchise legújabb darabja ugyan rossz csillagzat alatt született és a kritika is rendkívül negatív véleménnyel van róla, a film nagyot ment a magyar mozikban és a közönség pozitívan fogadta. Habár hivatalos HBO Maxos megjelenési dátumot még nem kapott az alkotás, a Warner jelenlegi üzletpolitikája alapján azzal számolhatunk, hogy május 29-én, vagyis 45 nappal a premier után már biztosan elérhető lesz a katalógusban, így azok is megnézhetik, akik lemaradtak a mozis vetítésről. 

Az időutazó felesége - Május 16. 

Az időutazó felesége című nagysikerű könyv újabb adaptációjában a Trónok harca Ygritte-je, azaz Rose Leslie alakítja a címszereplőt, férjét pedig a Beavatott filmekkel befutó Theo James kelti életre. A romantikus, mégis keserédes történetben egy házaspár nem mindennapi kalandjait ismerhetjük meg, amit a férfi időutazó képessége tesz igazán különlegessé. Az alapművet korábban már feldolgozták Rachel McAdams és Eric Bana főszereplésével és a sorozat ledarálása előtt érdemes lehet ránézni, hogy képbe kerüljünk az alapkoncepcióval. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek egyébként van HBO Max előfizetésetek?

  • 40 %
  • 0 %
  • 40 %
  • 20 %