Az Avatar 2 miatt halasztják el egy szuperhősfilm premierjét

Az Avatar 2 miatt halasztják el egy szuperhősfilm premierjét

Szívesen Cameron!

Végre valahára megérkezik a mozikba a világ legnagyobb bevételét generáló mozifilm folytatása, az Avatar második része. 2022 decemberében az Avatar: The Way of Waterrel folytatódik a különleges kaland, amely gyakorlatilag megteremtette a valódi látványfilmek műfaját. A Pandorán játszódó történetet sokan "modern Pocahontasként" értelmezik, amely mutatja, hogy nem a színészi alakításokkal és a forgatókönyvi húzásokkal sikerült a box office lista első helyét megkaparintani.

Mivel tizenhárom éve már, hogy James Cameron valami egészen különlegessel lepte meg a filmrajongókat, érthető, hogy a következő epizódot rengetegen várják világszerte. Ilyen előjelek mellett nem merte meghúzni azt a Warner Bros. hogy a Shazam 2-t egyszerre indítják az Avatar 2-vel.

Elcsúsztatott Shazam 2 premier

A Shazam: Fury of the Gods ismét Zachary Levi és Asher Angel főszereplésével kerül a mozikba, mellettük feltűnik istenszerű gonoszokként Helen Mirren és Lucy Liu. A könnyed kikapcsolódás garantált, ugyanis a DC-filmek közül abszolút az egyik legegyedibb hangvételt tudta megütni az első rész, amely kizökkentette a nézőket a védjeggyé vált "mindig szürke és borongós" stílusból.

A legfrissebb információk szerint a Shazam: Fury of the Gods öt napot csúszik, vagyis 2022. december 21-én érkezik. Az Avatar: The Way of Watert már december 16-ától tekinthetitek meg a mozitermekben. Mindkét alkotás egy valódi popcorn-élménnyel zárja le az idei esztendőt, így érdemes már most bevésni a naptárba a két dátumot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: IGN (koncepciós rajz)

Kövess Minket!



Te megnézed moziban az Avatar 2-t?